HOSTÉ
VŠECHNY BARVY DUHY XV.
Uvedení 3.10.2022, 18:00 hodin
Divadlo Antonína Dvořáka
arrow-left arrow-left
  • Detail
  • Realizační tým / Obsazení
  • Termíny představení
  • Články, video, audio
arrow-right arrow-right

VŠECHNY BARVY DUHY XV. - Uvedení 3.10.2022

Uvedení 3.10.2022, 18:00 - Divadlo Antonína Dvořáka

Všechny barvy duhy se po dvou letech vrací na jeviště Divadla Antonína Dvořáka

logoInformace
 

Po dvouleté, covidem zaviněné pauze, se 3. října opět vrací na jeviště Divadla Antonína Dvořáka koncert Všechny barvy duhy.
Návštěvníci koncertu uvidí a uslyší skvělé muzikanty a zpěváky – z ostravské Múzické školy a Lidové konzervatoře, spolupracující na tomto koncertním projektu s ostravským Čtyřlístkem už plných patnáct let. Nebudou chybět ani muzikanti a tanečníci z neziskových organizací – hudební skupina Mentallica ze spolku Naděje pro všechny nebo tanečníci z Bílé holubice, osvěžující každoročně program těchto koncertů novými nápady, stejně tak jako členové hudební skupiny Rytmy pořadatelské organizace – Čtyřlístku centra pro osoby se zdravotním postižením Ostrava. Ta již několik let spolupracuje s ostravským muzikantem a hudebním pedagogem Jakubem Kupčíkem, který si spolupráci s „Rytmáky“ nemůže vynachválit. Čtyřlístek letos opět přizval ke spolupráci i Dětské sborové studio Ostrava-Jih.
Letošním partnerem účinkujících zpěváků, hudebníků a tanečníků se zdravotním postižením bude výrazná osobnost české kulturní scény, vynikající hudebník, skladatel, textař, aranžér a herec Ondřej Gregor Brzobohatý.  Na koncertu Všechny barvy duhy jej bude doprovázet saxofonista Matouš Kobylka. Není tedy pochyb o tom, že i letos se mají návštěvníci koncertu Všechny barvy duhy v Divadle Antonína Dvořáka na co těšit. Koncert bude opět moderovat člen činohry Národního divadla moravskoslezského Jiří Sedláček, tentokrát se svým synem Michalem Sedláčkem – členem souboru ostravského Divadla Mír. Oba se již na tuto nezvyklou „rodinnou spolupráci“ velmi těší a jejich humor určitě přispěje k tradičně výborné atmosféře koncertu.

Více informací ZDE.

Plakát ke stažení ZDE.

logoRealizační tým
Datum Začátek Místo Typ Detail Vstupenky
3.10.202218:00Divadlo Antonína DvořákaUvedenízobrazit detail

Inscenace není v této sezóně na repertoáru.

logoVideo
logoAudio
logoSouvisející