NOVOU SEZÓNU ZAHÁJÍ WEST SIDE STORY
OPERETA / MUZIKÁL / 11.8.2021
Sezóna s pořadovým číslem 103 začíná už příští týden, a to světovým hitem: Na jeviště Divadla Jiřího Myrona se vrací jeden z nejúspěšnějších muzikálů všech dob – WEST SIDE STORY s hudbou Leonarda Bernsteina.
 
První představení Vám nabídne soubor opereta/muzikál NDM už ve čtvrtek 19. srpna, další reprízy jsou pak 23., 24. a 25. srpna, vždy v 18.30 hodin.

Dílo jsme po premiéře v únoru 2020 mohli odehrát jen několikrát a přišel lockdown. A to bylo vyprodáno až do konce sezóny! Nyní máte jedinečnou možnost vidět muzikál už na konci prázdnin. Rozhodně s sebou vezměte své děti! Na tři představení (od 23. srpna dále) můžete totiž při návštěvě s ratolestmi získat 50% bonus z ceny vstupenek. Zvýhodnění platí pro dva dospělé a dvě děti do 15 let.
 
WEST SIDE STORY je příběh situovaný do ulic známé newyorské čtvrti, kde bojují o nadvládu gangy místních Tryskáčů a portorických přistěhovalců Žraloků. Love story Američana Tonyho a Portoričanky Marii inspirovaná Shakespearovou tragédií Romeo a Julie si okamžitě po premiéře v roce 1957 získala diváky a stejnojmenný film natočený v roce 1961 dostal několik Oscarů. Od premiéry dílo prakticky nikdy nezmizelo z prestižních světových jevišť. U nás inscenoval hudebně i jevištně náročné dílo tým režiséra Jiřího Nekvasila a dirigenta Jakuba Žídka.
 

Dne 19. srpna 2021 uvidíte v hlavních rolích Martinu Vlčkovou a Marca Salvadoriho, Tomáš Savka si Tonyho zazpívá 24. a 25. srpna. Kompletní obsazení všech srpnových představení najdete postupně na webu NDM u příslušného data.

Moc se na Vás těšíme! Konečně zase živé divadlo!
(šs)