MUZIKÁL KVĚTINY PRO PANÍ HARRISOVOU VE SVÉ PRVNÍ REPRÍZE
OPERETA / MUZIKÁL / 8.10.2021

Zveme Vás na muzikál KVĚTINY PRO PANÍ HARRISOVOU, který se po roce vrací na prkna Divadla Jiřího Myrona a dočká se své první reprízy.

Z důvodu pandemické situace a následného přerušení hracího plánu mohl soubor operety/muzikálu představit svou novou inscenaci pouze ve dvou premiérách. Své první reprízy se dočká 14. října. 
 
Jedinečná Hana Fialová exceluje v novém ostravském muzikálu Květiny pro paní Harrisovou... tímto titulkem začíná recenze Milana Bátora psaná z premiéry 3. října minulého roku.
 
„KVĚTINY PRO PANÍ HARRISOVOU jsou založeny na konfrontaci skutečnosti a představ. Je to muzikál o lidech a jejich hodnotách. Nejzajímavější postavou je hlavní hrdinka Áda Harrisová v podání Hany Fialové, která ji hraje s úžasnou přímočarostí. (...) Ostravská muzikálová herečka představila úžasný výkon, který čišel poctivým profesionálním zaujetím a citem pro míru. Charisma její osobnosti se protnulo s představovanou postavou v naprosto jedinečném souznění. 
 
Nepochybuji o tom, že obecenstvo přijme ostravské Květiny pro paní Harrisovou se zájmem a nadšením (...) Ostravský umělecký soubor operety a muzikálu je skvěle sehraný tým, který táhne za jeden provaz. A má navíc nepřekonatelnou Hanu Fialovou, jejíž lidský i umělecký profil může být lidem světlem, plamenem a nadějí i v temných dobách."
 
Foto Martin Popelář
 
Těšíme se na Vaši návštěvu v nejbližších termínech 14., 15. a 17. října v Divadle Jiřího Myrona.