PREMIÉRA MUZIKÁLU LÍP SE LOUČÍ V NEDĚLI S HANOU FIALOVOU!
OPERETA / MUZIKÁL / 26.5.2022
Soubor muzikálu Národního divadla moravskoslezského připravuje premiéru komorního muzikálu skladatele Andrewa Lloyda Webbera LÍP SE LOUČÍ V NEDĚLI s Hanou Fialovou. Premiéra se uskuteční 3. června v Divadle „12“.
 
Hana Fialová bude vyprávět životní příběh Angličanky, která odjíždí hledat štěstí a lásku do Ameriky. Prochází při tom řadou vztahových peripetií a chvílemi euforie i bolesti. Tedy situacemi, které už v nějaké podobě poznal každý z nás a každý z nás se s nimi musí naučit vypořádat.
 
Muzikálové monodrama je složeno z melodií oblíbeného skladatele Andrewa Lloyda Webbera. Z jeho tvorby se však právě svým komorním charakterem vymyká. Také Hana Fialová, kterou jste mohli vidět ve všech našich inscenacích Lloyd Webberových muzikálů, se v komorním prostoru Divadla „12“ představí poprvé. Inscenaci v hudebním nastudování Jakuba Žídka režíruje Juraj Čiernik.
 
 
Foto Petr Hrubeš, focení vizuálu k inscenaci
 
Premiéra komorního muzikálu LÍP SE LOUČÍ V NEDĚLI se uskuteční 3. června 2022 v 19 hodin v Divadle „12“. Další reprízy v této sezóně uvedeme 6., 8. a 10. června v 19 hodin. Všechna červnová představení jsou již vyprodaná, ale od 1. června si můžete zakoupit vstupenky na záříjové reprízy naší muzikálové novinky! Těšíme se na Vaši návštěvu v Divadle „12“!
 
Foto Petr Hrubeš