EXTRA AKCE
DOPROVODNÝ PROGRAM K INSCENACI MUŽ, KTERÝ SÁZEL STROMY
Uvedení 5.9.2020, 13:00 hodin
Ostrava
arrow-left arrow-left
  • Detail
  • Realizační tým / Obsazení
  • Termíny představení
arrow-right arrow-right

DOPROVODNÝ PROGRAM K INSCENACI MUŽ, KTERÝ SÁZEL STROMY - Uvedení 5.9.2020

Uvedení 5.9.2020, 13:00 - Ostrava

Doprovodný program k zahájení sezóny 2020/2021

logoInformace
 
V MÍSTECH DOPROVODNÉHO PROGRAMU MIMOŘÁDNÁ MOŽNOST ZAKOUPENÍ VSTUPENEK ZA ZVÝHODNĚNOU CENU -50 %!
 
Věříme, že si z programu vybere opravdu každý! Sobotní odpoledne posledního srpnového víkendu bude patřit souboru operety/muzikálu, který si pro vás připravil ukázky muzikálových hitů pod širým nebem a vystoupení Big bandu NDM se známými hosty. O den později si můžete užít zábavné odpoledne pro celou rodinu na Černé louce. Krom ukázek z inscenací Pohádka o bídném havíři a Ó, ZOO! proběhne na místě slavnostní otevření interaktivní herní trasy Bídný havíř – Skryté příběhy a workshopy Ateliéru pro děti a mládež při NDM.
   V rámci prvního zářijového víkendu můžete zavítat na oblíbené prohlídky divadelního zákulisí, podívat se na netradiční operní orloj v oknech Divadla Antonína Dvořáka či si užít neformální setkání s herci činohry při nedělním brunchi. Podrobnější informace k doprovodným akcím naleznete níže.
   Těšíme se na vás! (ra)
 
• Sobota 29. srpna
DIVADLO PŘED OC FORUM NOVÁ KAROLINA *
15.30 hodin
MuzikálOVA s autogramiádou
Přijďte si užít melodie ze světových muzikálů pod širým nebem! Těšit se můžete na známé hity v podání Hany Fialové, Tomáše Savky, Martiny Vlčkové, Lukáše Vlčka a dalších. Odpolednem provází Vladimír Polák.
 
16.30 hodin
Autogramiáda umělců NDM
 
17.30 hodin
Big band NDM
Prostor před obchodním centrem Forum Nová Karolina rozezní swingové melodie. S Big bandem NDM si tentokrát zazpívají Lada Bělašková, Patricia Janečková, Tomáš Savka a Jaro Rusnák.
 
V ATELIÉRU NDM
15.00 hodin
Představení Johanka vypravuje, jehož součástí je výtvarný workshop.
Pohádky, bajky a písničky pro děti od pěti let jsou interaktivní a hravé. Hrají Johana Habiballa, Rozálie Kubíková a další.
►VÍCE INFORMACÍ K PŘEDSTAVENÍ

• Neděle 30. srpna
DIVADLO DĚTEM aneb NEDĚLNÍ ODPOLEDNE NA ČERNÉ LOUCE *
15.00, 15.45 a 16.30 hodin
Ukázka z inscenace Pohádka o bídném havíři (z cyklu Tajemství bludných balvanů), otevření herní trasy Bídný havíř.
Víte, co zažije havíř cestou z Černé louky do Koblova? Znáte víly Zlatoočky? Slyšeli jste někdy o bludných balvanech? Je možné, že okolo nich každý den chodíte a netušíte, že skrývají svá tajemství. Ukázky z hudební pohádky v režii Juraje Čiernika. ►VÍCE INFORMACÍ K PŘEDSTAVENÍ
   Na první pohádku naváže slavnostní otevření herní trasy Bídný havíř, která svým námětem vychází ze stejnojmenné pohádky uváděné v Divadle „12“ a navazuje na ni. Jedná se o procházku centrem Ostravy, dlouhou 2 km a trvající přibližně hodinu, vhodnou i pro kočárky. Pro její absolvování stačí jen chytrý telefon, nohy a bystrý postřeh. Chcete-li absolvovat trasu Bídný havíř, odkaz a technické informace najdete na webu NDM nebo na www.skrytepribehy.cz či v mobilní aplikaci pro Android a iOS s názvem „Skryté příběhy“. ►VÍCE INFORMACÍ K HERNÍ TRASE
 
Ťukám, ťukám na dřevo…
(workshop pro děti – připravil Ateliér NDM) ►VÍCE INFORMACÍ K WORKSHOPU
 
17.30 hodin
Pavel Helebrand: Ó, ZOO!
Muzikál o zvířatech, malém srnečkovi a velké lásce
Jak rapuje ara? Čeho se bojí osamělá lvice? Jaké věže stavějí lamy? Jak voní láska? Písně z muzikálu Pavla Helebranda v podání Operního a Baletního studia NDM vás zavedou do zoologické zahrady. A její ředitel pro vás chystá překvapení!

• Čtvrtek 3. září
BALET V ULICÍCH OSTRAVY aneb POTKÁTE NÁS, KDE TO NEČEKÁTE
Soubor baletu NDM s Dopravním podnikem Ostrava a nadačním fondem KŘÍDLENÍ připravuje spanilou jízdu tramvají s názvem Na balet s Tyrkysovou jízdenkou.
   Nechejte se pozvat na balety Coppélia a Rossiniho karty. Kupte si Tyrkysovou jízdenku a podpořte neziskové organizace z nadačního fondu KŘÍDLENÍ. Potkáme se 3. září v dopoledních hodinách na ostravském hlavním nádraží. Pak pojedeme speciální tramvají směrem na zastávku Poruba, vozovna a dále zpět přes Ostravu-Vítkovice. V odpoledních hodinách absolvujeme stejnou trasu ještě jednou.
 
• Pátek 4. září
DIVADLO ANTONÍNA DVOŘÁKA VÁS VÍTÁ ZPĚT
15.45 a 16.00 hodin
Komentované prohlídky Divadla Antonína Dvořáka! Přihlaste se prostřednictvím našeho rezervačního systému na jednu z deseti komentovaných prohlídek a podívejte se hezky z blízka na, pod a nad jeviště i do technického a provozního zázemí. Přitom si můžete vyzkoušet divadelní líčení či některý z kostýmů. Prohlídky budou začínat na schodišti před budovou Divadla Antonína Dvořáka a budou trvat podle vybraných termínů 1,5 – 2 hodiny. ►REZERVOVAT PROHLÍDKU
 
16.00, 16.30, 17.00 a 17.30 hodin
Slavné operní árie aneb Operní orloj v oknech Divadla Antonína Dvořáka *

• Sobota 5. září
DIVADLO ANTONÍNA DVOŘÁKA VÁS VÍTÁ ZPĚT
13.00, 13.15, 13.30, 15.15, 15.30 a 15.45 hodin
Komentované prohlídky Divadla Antonína Dvořáka! Součástí vybraných prohlídek bude i krátké divadelní představení Činoherního studia NDM. Představení proběhnou v sobotu 5. 9. po prvním bloku prohlídek v 15.30 hodin a v neděli 6. 9. v 11.30 hodin. ►REZERVOVAT PROHLÍDKU
 
16.00, 16.30, 17.00 a 17.30 hodin
Slavné operní árie aneb Operní orloj v oknech Divadla Antonína Dvořáka *

• Neděle 6. září
ČINOHERNÍ BRUNCH aneb NETRADIČNÍ SETKÁNÍ S HERCI NDM
9.45 a 10.00 hodin
Komentované prohlídky Divadla Antonína Dvořáka! Součástí vybraných prohlídek bude i krátké divadelní představení Činoherního studia NDM. Představení proběhnou v sobotu 5. 9. po prvním bloku prohlídek v 15.30 hodin a v neděli 6. 9. v 11.30 hodin. ►REZERVOVAT PROHLÍDKU
 
10.00 hodin
Brunch před Divadlem Antonína Dvořáka aneb Přines si svůj štrůdl *
Netradiční setkání s herci činohry NDM.
 
 
* Akce označené hvězdičkou se v případě nepříznivého počasí ruší.
Změna programu vyhrazena!
logoRealizační tým
Datum Začátek Místo Typ Detail Vstupenky
29.8.202015:00OstravaUvedenízobrazit detail
30.8.202015:00OstravaUvedenízobrazit detail
3.9.20209:00OstravaUvedenízobrazit detail
4.9.202015:45OstravaUvedenízobrazit detail
5.9.202013:00OstravaUvedenízobrazit detail
6.9.20209:45OstravaUvedenízobrazit detail

Inscenace není v této sezóně na repertoáru.

logoSouvisející