KOMEDIE HOŘÍ, MÁ PANENKO V PODÁNÍ SOUBORU ČINOHRY NDM NA PLATFORMĚ DRAMOX
ČINOHRA / 24.3.2024
Úspěšná komedie souboru činohry v režii Tomáše Svobody HOŘÍ, MÁ PANENKO má již sice po derniéře, podívat se však na záznam inscenace nyní můžete na platformě DRAMOX.
 
Kdo si nenakrad, musí to brát, jako že nevyhrál! Legendární film Miloše Formana Hoří, má panenko přenesl na jeviště Divadla Jiřího Myrona režisér Tomáš Svoboda, který se soubrem činohry NDM nastudoval také další úspěšnou inscenaci GOLDONI PO OSTRAVSKU aneb Sluha dvou pánů. Divákům se představí téměř celý činoherní soubor, který je posílen také o členy souboru muzikálu. Premiéra inscenace se uskutečnila 26. listopadu 2022, derniéra proběhla 16. února 2024.
 
Na plese požárníků, kde se organizátorům vše postupně vymkne z rukou, nechybí tombola, soutěž o královnu krásy, výčep s pivem, ale třeba i dechovka, která má v repertoáru hity současné pop-music...
 
Přeci takhle ho tam nemůžu nechat. Já tu vyháním kluky chuligány, když mně přijdou bez kravaty a jeho tam nechám v podvlíkačkách? No mějte rozum! Vždyť to přeci není možný! Tak na co já tady vlastně jsem? No na co? Na co já tady jsem?
 
 
Trailer k záznamu inscenace na platformě DRAMOX: