Je kostýmní výtvarnice a scénografka. Vystudovala oděvní návrhářství na Technické univerzitě v Liberci. Na katedře scénografie pražské DAMU absolvovala obor kostým a maska. Na katedře alternativního a loutkového divadla vystudovala scénografii zaměřenou na žánr site specific theatre. Její práce zahrnuje kostýmní tvorbu pro divadlo a film, scénografii, site specific projekty, instalace a fashion design.

Inscenace realizuje napříč divadelními žánry, jako jsou činohra, opera, pantomima, nový cirkus, fyzické, dokumentární, experimentální, taneční divadlo a divadlo pro děti. Na svém kontě má přes 120 scénických uvedení. Ve své jevištní tvorbě dlouhodobě spolupracuje s režisérem divadelního spolku JEDL Janem Nebeským. Dále spolupracovala s Janem Fričem, Radimem Vizvárym, Jiřím Adámkem, Annou Davidovou, Janem Mikuláškem, Danielou Špinar, Barbarou Herz, Braněm Holičkem, Kashou Jandáčkovou, Markétou Vacovskou, s herečkou, tanečnicí a zpěvačkou Cécile Da Costou a dalšími umělci. Působila či působí v divadelních skupinách, souborech a spolcích, zaměřených vesměs na fyzické divadlo, jakou jsou Spitfire Company, Tantehorse, Losers Cirque Company, Mime Prague, Squadra Sua a Masopust.  

Jako kostýmní výtvarnice se uplatnila ve filmech Jana Bušty: Televise bude! (2014); á-B-C-D-é-F-G-H-CH- í- JONESTOWN (2022). Se Zuzanou Kirchnerovou zrealizovala krátkometrážní film Bába (2008), který získal první místo v sekci studentských filmů na festivalu v Cannes.

V roce 2022 byla nominována na Cenu divadelní kritiky za kostýmy k inscenaci Manželská historie (divadelní spolek JEDL, režie Jan Nebeský). Mnohé divadelní inscenace, na nichž se podílela, získaly prestižní ocenění jak  v České republice, tak v zahraničí.

Fotograf: Vladimír Kiva Novotný

Inscenační tým - Sezóna:
IkarieKostýmy
RAPSODIE BOHEMIAKostýmy