PODZIMNÍ PŘEDSTAVENÍ OBLÍBENÝCH MUZIKÁLOVÝCH TITULŮ
MUZIKÁL / 19.10.2023
Soubor muzikálu Národního divadla moravskoslezského zve diváky do Divadla Jiřího Myrona na své mimořádně úspěšné tituly.
 
„Milí příznivci muzikálu,
tak se nám nová muzikálová sezóna pěkně rozjela velkolepou podívanou s názvem Oliver! Je to jeden z nejúspěšnějších muzikálů pro celou rodinu a za více než 60 let své existence se ze světových jevišť nikdy nevytratil. A to i přesto, že jeho nedílnou součástí je dětská company a dva hlavní představitelé v útlém dětském věku, takže ze svých rolí rychle vyrostou. I s takovými překážkami se divadlo v čele s hostujícím režisérem Lumírem Olšovským musí potýkat. Ale zatím si všichni užívají úspěchu, který tato novinka na scéně Divadla Jiřího Myrona sklidila. (...) Na našem repertoáru zůstávají i osvědčené hity Jesus Christ Superstar nebo Producenti a samozřejmě i Sweeney Todd. A mám radost, že si za hlavní roli vykutáleného broadwayského producenta Maxe Bialystocka odnesl v letošním klání již svoji druhou Cenu Thálie Tomáš Savka. Úspěchem je bezesporu i nominace Michaely Horké za roli Paní Lovettové v inscenaci Sweeney Todd. Krásné muzikálové zážitky Vám přeje Gabriela Petráková."
 
Oliver! Producenti Sweeney Todd
West Side Story Rebecca Jesus Christ Superstar
Na slavný broadwayský muzikál PRODUCENTI se můžete těšit 25. října, 26. října a 27. října 2023. A muzikálový thriller SWEENEY TODD s úchvatnou Michaelou Horkou uvedeme 28. a 29. října 2023 již od 16 hodin! V listopadu uvedeme klasický pilíř světového muzikálu WEST SIDE STORY – nejbližší termíny odehrajeme 16. a 17. listopadu 2023. Posledních pár volných míst zbývá na listopadová představení dalšího úspěšného titulu – mysteriózní muzikál REBECCA uvedeme v nejbližších termínech 25. a 26. listopadu 2023. Rockovou operu JESUS CHRIST SUPERSTAR uvedeme třikrát v prosinci před Vánocemi. Srdečně zveme!
 
Fotografové inscenací: Kristýna Junková, Martin Popelář, Adam Živnůstka