HLASUJTE PRO SVÉ OBLÍBENÉ MUZIKÁLOVÉ HERCE A INSCENACE!
MUZIKÁL / 19.4.2024
Známe nominace 7. ročníku výročních Cen magazínu Musical-opereta za rok 2023! Odborná komise magazínu opět vybrala desítku špičkových inscenací/hereckých výkonů, pro které mohou čtenáři nyní hlasovat.
 
Ceny musical-opereta 2024 se udělují za kalendářní rok 2023 a vítěze tří kategorií určí letos opět čtenáři! Vhledem k tomu, že loňský rok byl na muzikály opět hodně „plodný“, udělila odborná porota nominaci pro deset inscenací. Hlasujte a podpořte své oblíbené herce, herečky a inscenace. Můžete hlasovat pro čtenářské kategorie přímo, prostřednictvím zveřejněného odkazu. Na prvním místě uvedený herec, herečka a inscenace získává tři body, na druhém dva a na třetím jeden bod. Ze součtu přidělených bodů vyjdou vítězové jednotlivých kategorií. Hlasovat můžete ZDE. Hlasování bude ukončeno o půlnoci z pátka 31. května na sobotu 1. června 2024, kdy budou všechny body sečteny. Ceny magazínu Musical-opereta se budou slavnostně vyhlášovat v rámci Festivalu Dokořán pro hudební divadlo dne 15. června 2024 na Hudební scéně Městského divadla Brno.

Loni zvítězil v kategorii Mimořádný inscenační počin hudebního divadla volbou redakční rady Musical-opereta muzikál PRODUCENTI! Z dvanácti nominovaných muzikálů vyhrál v šestém ročníku čtenářského hlasování u odborné poroty u samotných čtenářů získal třetí místo! 
 
Letos se Ceny udělují v těchto kategoriích:
Muzikálový herec roku 2023 (anketa)
Muzikálová herečka roku 2023 (anketa)
Muzikálová inscenace roku 2023 (anketa)
Inscenační počin hudebního divadla roku 2023 (Cena redakční rady magazínu MO)
Bard hudebního divadla (Cena redakční rady magazínu MO)