OHLÉDNUTÍ ZA PRVNÍ PERMIÉROU MUZIKÁLU OLIVER!
MUZIKÁL / 6.10.2023
Soubor muzikálu Národního divadla moravskoslezského uvedl ve čtvrtek 5. října 2023 svou první premiéru této sezóny! Muzikál OLIVER! sklidil u premiérového publika obrovský úspěch! Druhá premiéra se uskuteční již tuto sobotu 7. října 2023.
 
Mnoha cenami ověnčená muzikálová adaptace slavného románu Charlese Dickense Oliver Twist se od své světové premiéry v roce 1960 dostává na česká jeviště teprve podruhé. Jeden z celosvětově nejoblíbenějších klasických muzikálů, plný populárních a dodnes hraných melodií, přivede na jeviště kromě dospělých herců také početný ansámbl dětských představitelů. Ve čtvrteční premiéře se v hlavních rolích divákům představili Jan Pražák (Oliver Twist), Lukáš Bátor (Lišák Dodger), Marek Holý (Fagin), Lukáš Vlček (Bill Sikes), Michaela Horká (Nancy), Tereza Dostalová (Betty), Jiří Sedláček (Bumble) a další. 
 
Foto Martin Popelář
V sobotní druhé premiéře účinkují Rostislav Radecki (Oliver Twist), Filip Škandera (Lišák Dodger), Juraj Čiernik (Fagin), Roman Harok (Bill Sikes), Andrea Gabrišová (Nancy), Tereza Dostalová (Betty), Jan Drahovzal (Bumble) a další. Sbor a orchestr diriguje Marek Prášil. Nechte se přenést do ulic viktoriánského Londýna a prožijte s Oliverem jeho svízelnou cestu za nalezením rodinné lásky a bezpečí. Těšíme se na Vaši návštěvu v Divadle Jiřího Myrona!
Muzikál Oliver! uvádíme v licenci Music Theatre International (Europe) Ltd.
 
Za krásné květiny děkujeme společnosti Klia.cz s.r.o.