ŘÍJNOVÁ PŘEDSTAVENÍ MUZIKÁLU LÍP SE LOUČÍ V NEDĚLI
MUZIKÁL / 10.10.2023
Posledních pár vstupenek zbývá na říjnová představení úspěšné inscenace LÍP SE LOUČÍ V NEDĚLI! Nenechte si ujít Hanu Fialovou a Jakuba Žídka v komorním muzikálu Andrewa Lloyda Webbera, který uvádíme v Divadle „12“.
 
„Skladatel Andrew Lloyd Webber bezkonkurenčně kraluje světovému muzikálu již několik desetiletí. Svůj úspěch postavil zejména na muzikálech superlativů, tedy velkých, výpravných, efektních a emotivních podívaných, z nichž mnohé se hrály – či stále hrají – desítky let a dočkaly se stovek uvedení prakticky po celém světě. Vždyť bez titulů, jako jsou Kočky nebo Fantom Opery, si už dnes muzikálový svět snad ani nedokážeme představit. Ostatně hned s pěticí Lloyd Webberových muzikálů superlativů se dosud mohli setkat i ostravští diváci – Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť (2012), Evita (2014), Sunset Boulevard (2015), Jesus Christ Superstar (2016) a Kočky (2018). V případě inscenace muzikálu Líp se loučí v neděli (Tell Me on a Sunday) však do Ostravy nezvykle na komorní jeviště Divadla „12“ přichází dílo pro jedinou herečku. Nastává tedy příležitost poznat Andrewa Lloyda Webbera tak, jak ho dosud neznáme…" (Pavel Bár, z programu k inscenaci).
 
 
Komorní muzikál LÍP SE LOUČÍ V NEDĚLI uvedeme 17., 18. a 31. října 2023 od 19 hodin v Divadle „12“. Zbývá posledních pár vstupenek! Sledujte náš web, občas se pár rezervací vstupenek uvolní.