OHLÉDNUTÍ ZA PREMIÉROU LABUTÍHO JEZERA! GRATULUJEME!
BALET / 17.11.2023
Soubor baletu uvedl ve čtvrtek 16. listopadu 2023 premiéru slavného LABUTÍHO JEZERA. Premiérové publikum odměnilo tanečníky ve vyprodaném Divadle Antonína Dvořáka dlouhými ovacemi vestoje. Gratulujeme!
 
Labutí jezero, nejslavnější a nejhranější balet, se vrátil na jeviště Divadla Antonína Dvořáka po deseti letech od poslední premiéry v nové inscenaci v choreografii Youriho Vámose. Gratulujeme všem tanečníkům a inscenačnímu týmu k mimořádnému uměleckému počinu! V hlavních rolích se divákům v premiéře představili Eleonora Ancona (Odetta / Odilie), Maxwell Davies (Siegfried) a Barnaby James Packham (Rothbart / Alter ego Siegrieda). Orchestr opery řídila dirigentka Alena Hron.
 
Na fotografiích jsou členové souboru baletu NDM s jeho vedením, choreograf Youri Vámos se svou manželkou Joyce Cuoco (asistenka choreografie), scénograf Daniel Dvořák a dirigentka Alena Hron.
 
Foto Martin Kusyn
Děkujeme všem divákům za obrovský zájem o vstupenky. Všechna plánovaná představení jsou zatím vyprodaná. Sledujte prosím náš web, občas se pár lístků v rezervacích uvolní.
 
Za krásné květiny děkujeme společnosti Klia.cz s.r.o.