ŘEDITEL NDM JIŘÍ NEKVASIL PŘEDSTAVUJE NOVOU SEZÓNU V POŘADU HOST DNE V TV POLAR
4.8.2023
Poslechněte si povídání ředitele Jiřího Nekvasila, jaká bude 105. sezóna Národního divadla moravskoslezského v pořadu Host dne televize Polar. Na co vše se můžete těšit se dozvíte zde:https://polar.cz/hoste/1244/jiri-nekvasil
 
Jedním z největších lákadel nadcházející sezóny bude Smetanovský operní cyklus Ostrava 2024! Jsme jediný operní dům na světě, který po více než třiceti letech realizuje ve vlastním nastudování kompletní uvedení všech 8 dokončených oper Bedřicha Smetany.
 
INSPIROVÁNI TRADICÍ jsme pro Vás připravili sezónu s návraty klasických titulů i se spoustou novinek, českých i světových premiér. Na své si přijdou i příznivci jednotlivých souborů našeho divadla. Sezónu tradičně zahajujeme slavnostním GALAVEČEREM, který bude opět patřit tomu nejlepšímu z aktuálního repertoáru všech čtyř souborů NDM.
 
Těšíme se na Vaši návštěvu ve 105. sezóně Národního divadla moravskoslezského! Prolistujte si naše brožury předplatného a vyberte si své předplatné na míru. Navíc při zakoupení předplatného do 7. září 2023 budete zařazeni do slosování o zájezd v hodnotě 35.000 Kč od CK Radynacestu.cz!