MUZIKÁL REBECCA SLAVÍ PĚT LET OD PREMIÉRY!
OPERETA / MUZIKÁL / 18.3.2022
Soubor muzikálu Národního divadla moravskoslezského uvede v březnu dvě představení mysteriózního muzikálu REBECCA, který slaví pět let od své premiéry! V neděli 27. března navíc uvedeme již 70. reprízu!
 
Romantický bestseller s hororovými prvky REBECCA měl svou ostravskou premiéru v režii Gabriely Petrákové před pěti lety a stal se diváckým hitem. Rebecca de Winterová, podle které je celý muzikál pojmenován a kolem které se točí celý děj, je postavou, která se v inscenaci vůbec neobjeví. Bývalá manželka Maxima de Wintera a paní panství Manderley je totiž mrtvá...
 
Foto Martin Popelář
Muzikál vídeňských autorů Michaela Kunze a Sylvestera Levaye podle původního románu s názvem Mrtvá a živá, spisovatelky Daphne du Maurier uvedeme ve dvou březnových představeních. V sobotu 26. března v 18.30 hodin se divákům představí Veronika Prášil Gidová (Já), Tomáš Novotný (Maxim de Winter), Michaela Horká (Paní Danversová) a další. V neděli 27. března v 16 hodin bude role Maxima de Wintera patřit Lukáši Vlčkovi, nové posile souboru, se kterým si můžete poslechnou podcast NDM.
 

Doprovází orchestr operety/muzikálu pod taktovkou dirigenta a hudebního ředitele souboru Jakuba Žídka. Ještě zbývá pár vstupenek! Těšíme se na Vaši návštěvu v Divadle Jiřího Myrona!