ÚNOROVÝ ZPRAVODAJ NDM JIŽ NYNÍ ON-LINE!
15.1.2022
Přinášíme vám přehledně repertoár Divadla Antonína Dvořáka, Divadla Jiřího Myrona i Divadla „12“ na jednom místě! Přečtěte si únorový zpravodaj, který je již nyní na našich webových stránkách.
 
Soubor opery čekají v únoru hned dvě premiéry. První z nich DÍTĚ A KOUZLA je společným pojektem s Fakultou umění Ostravské univerzity. Titul je jedním ze dvou operních opusů slavného francouzského skladatele Maurice Ravela a zároveň jedním z těch výjimečných děl hudebního repertoáru, jež nabízí vstup do kouzelného světa hudby a opery dětskému divákovi. Druhou operní premiérou v měsíci jsou ZÁSNUBY VE SNU skladatele Hanse Krásy, která bude uvedena v rámci nového dramaturgického cyklu Opery terezínských skladatelů. A 5. února čeká soubor opery NDM derniéra MAŠKARNÍHO PLESU.
 
Soubor baletu odtančí dvě představení MAHLEROVÝCH VZPOMÍNEK v Divadle Jiřího Myrona a dvě představení COPPÉLIE v Divadle Antonína Dvořáka, kterou v této sezóně uvedeme pouze ve čtyřech reprízách!
 
Soubor činohry zve diváky na reprízy inscenací ČEŠKY KRÁSNÉ, ČEŠKY MÉ!, LATERNU, TO VIDEO NIKDO NEUVIDÍ, nebo na detektivku OSM ŽEN.
 
Bohatý únorový program nabízí soubor muzikálu. Od komorního muzikálu THRILL ME (Vzruš me!) přes tajmenou REBECCU, smyslné KOČKY, křehkou pohádku pro dospělé KVĚTINY PRO PANÍ HARRISOVOU, inscenaci pro děti POHÁDKU O BÍDNÉM HAVÍŘI, nebo slavnou WEST SIDE STORY! Úspěšný muzikál EDITH A MARLENE čeká v únoru jedno z posledních čtyř představení do derniéry.
 
Vážení diváci, přejeme Vám příjemné čtení a těšíme se na Vaši návštěvu v našich divadlech!