DO KONCE DIVADELNÍ SEZÓNY 2019/2020 NEHRAJEME, ALE 16. ČERVNA SE ROZLOUČÍME BALETNÍM VEČEREM
11.3.2020
Část restriktivních opatření v souvislosti s koronavirem byla sice zrušena a další rozvolnění je s příznivým vývojem v plánu, ale stále nám to nedovolí obnovit divadelní provoz tak, jak bychom si přáli.
 
Divadlo je především o živém kontaktu s vámi, diváky, a to stále není úplně možné. Budeme se tedy na vás těšit naposledy v této sezóně 16. června speciálním programem TANEC Z CELÉHO SRDCE PRO VÁS, a pak od září v nové sezóně!
 
 
OBCHODNÍ INFORMACE
Připravujeme pro vás atraktivní program na divadelní sezónu 2020/2021…
 
• Za vstupenky zakoupené v NDM vám na neodehraná představení bude nabídnut dárkový voucher s platností do konce divadelní sezóny 2020/2021, tj. do 30. června 2021.
 
• Vrácené elektronické vstupenky odbavíme pohodlně e-mailem – pro rychlé vyřízení je třeba uvést také číslo účtu, z něhož byly zaplaceny, a pokud jste platili on-line kartou, potřebujeme i poslední čtyřčíslí dané karty. Adresy: predprodej@ndm.cz a daniela.klimesova@ndm.cz. Prosíme, abyste využívali těchto dvou adres nyní přednostně k vracení elektronických vstupenek a získání informací souvisejících s mimořádným opatřením.
 
• VOUCHERY – pokud vám v „kritickém“ období vypršela nebo vyprší platnost dárkového voucheru, termín pro jeho uplatnění vám bude prodloužen, budete informováni o možnosti jeho výměny za vstupenky e-mailem, popřípadě sledujte náš web, který stále aktualizujeme.
 
• PŘEDPLATITELE individuálně kontaktujeme o změnách v předplatném – tedy o tom, která představení budou nahrazena a která nejsme schopni nahradit a odehrát.
 
Peníze za vstupenky zakoupené na prodejních místech COLOSSEUM TICKET se nebudou vracet v místě prodeje, ale bude nutno vyplnit formulář a vstupné se bude vracet převodem na účet. https://www.colosseumticket.cz/cs/formular-pro-vraceni-vstupneho
 
Vrácení vstupenek zakoupených v síti prodejen TICKETPORTAL je nutno uplatnit u tohoto prodejce.
 
• Máte dotazy? Máme pro vás otevřenu pokladnu v pasáži v Divadle Jiřího Myrona – aktuální otevírací dobu pokladny do 30. června 2020 naleznete níže. Prosíme o dodržování rozestupů 2 metry a základních hygienických zásad. Děkujeme!
Informační telefonní čísla divadla fungují bez omezení v pracovních dnech od 8.00 do 15.30 hodin: 596 276 189, další linky s koncovkami 260, 172, 242, 203, 202 a 122. Informace e-mailem vyřídíme na shora uvedené adrese predprodej@ndm.cz.
 
PROVOZ DIVADLA
Proces zkoušek v divadlech byl obnoven.
 
Stále se snažíme pro vás připravovat program na našem You Tube kanále – buďme v kontaktu alespoň on-line, více v sekci DIVADLO POD ROUŠKOU!
 
• Kavárnu Národní dům a bar Ve Dvanáctce opět otevíráme od 25. května, v případě příznivého počasí je od 15. května otevřena zahrádka baru Ve Dvanáctce. Otevírací doby naleznete ZDE. Budeme se na vás těšit! Zaměstnanecký bufet a jídelna pro zaměstnance jsou také v provozu. Zavřeno má Divadelní klub.
 
AKTUÁLNÍ INFORMACE
Aktuální informace najde veřejnost na webu NDM a prioritně také na facebooku Národního divadla moravskoslezského, sekundárně na FB jednotlivých souborů. Informace dostanou zájemci na výše uvedených telefonních linkách.