NA VÁNOCE DARUJTE DIVADLO
7.12.2020
Darujte o Vánocích divadelní zážitek prostřednictvím DÁRKOVÉHO VOUCHERU nebo PŘEDPLATNÉHO. V nabídce jsou také divadelní dárky v podobě CD, PUBLIKACÍ nebo ROUŠKY s logem NDM. Více informací ZDE.
 
DÁRKOVÉ VOUCHERY V HODNOTĚ 200 Kč, 400 Kč, 500 Kč, 600 Kč, 800 Kč, 1000 Kč
Dárkový voucher můžete uplatnit na nákup vstupenek na jakékoliv představení NDM (v tištěné i on-line podobě). Voucher je možné uplatnit i při nákupu vstupenek on-line a to na základě uvedení čísla voucheru. Platnost dárkového voucheru je jeden rok od data zakoupení.
Více informací viz DÁRKOVÝ VOUCHER
PŘEDPLATNÉ PRO OBDOBÍ ÚNOR – ČERVEN 2021
Nabízíme výběr z 15 předplatitelských skupin, který odpovídá Vašim představám – podle žánrů, podle budov konání, podle hracích dnů, podle hodiny začátku představení. Předplatné si lze sjednat elektronicky, osobně, telefonicky, e-mailem nebo poštou.
Více informací viz PŘEDPLATNÉ
CD HANA/EDITH
Devět písní Edith Piaf z muzikálu Edith a Marlene v podání její představitelky Hany Fialové, jež za tuto roli získala Cenu Thálie. Jde o nejslavnější písně Piaf (např. La vie en Rose, Padam, padam, Milord, Mon Dieu, Non, je ne regrette rien...), všechny zpívané ve francouzském originále v doprovodu divadelního orchestru NDM pod taktovkou Marka Prášila.
250,- Kč
CD OSTRAVSKÁ BROADWAY
Soubor operety/muzikálu Národního divadla moravskoslezského uvádí v posledních letech celou řadu světových muzikálů i vlastní původní tvorbu. Výběr nejznámějších melodií z toho nejlepšího, co se v Ostravě hrálo a hraje, byl nahrán za doprovodu špičkových orchestrů, tedy Symfonického orchestru Českého rozhlasu a Rozhlasového Big Bandu Gustava Broma přímo s představiteli hlavních rolí.
249,- Kč
CD REBECCA
Ve studiích Českého rozhlasu v Ostravě vznikly nahrávky celkem čtyř písní z muzikálu Rebecca, a to dokonce ve dvojí interpretaci. Z představitelů hlavních rolí na nahrávce jmenujme: Katarínu Hasprovou, která získala za svůj výkon v roli Paní Danversové Cenu Thálie 2018. Alternující Michaela Horká byla zařazena do širší nominace. Laureátka Ceny Thálie 2019 Martina Šnytová pak ztvárnila postavu jménem Já v alternaci s Veronikou Prášil Gidovou.
160,- Kč
CD ERICH ADLER
CD Erich Adler bylo natočeno společností Stylton v roce 2019 v Českém rozhlase Ostrava. Jedná se o album souboru International Ensemble. Erich Adler byl česko-německý skladatel židovského původu, který po celý svůj život neztrácel smysl pro humor a optimismus i přesto, čím si prošel.
250,- Kč
CD ERICH ADLER – SÓLOVÁ A KOMORNÍ HUDBA
Jedná se o druhou nahrávku skladeb Ericha Adlera. Cílem nahrávky bylo co nejpestřeji obsáhnout Adlerovu tvorbu, proto album obsahuje dvě skladby pro sólový nástroj v doprovodu orchestru, sólovou klavírní skladbu a tři smyčcové kvartety. Na albu spolupracovali: houslistka Daniela Grygarová, klavíristka Amaliya Abdurashidova, hobojista Vilém Veverka, dirigent Marek Šedivý, orchestr opery Národního divadla moravskoslezského a Adlerovo kvarteto.
299,- Kč
CD ŽIDOVSKÉ POKLADY
Jedná se o třetí nahrávku ostravského souboru International Ensemble. Myšlenka tohoto projektu tkví v propojení známých a neznámých skladeb s židovskou tématikou. Nejznámější je slavné Téma z filmu Schindlerův seznam Johna Williamse, držitele 5 Oscarů, 24 cen Grammy a dalších významných ocenění. Proti této skladbě stojí například písně Ilse Weber, která zemřela v Osvětimi a jejíž dílo se dochovalo hlavně díky paměti přeživších. V premiéře je zde zařazena skladba Ericha Adlera – Fantasie pro flétnu a smyčcový orchestr.
299,- Kč
Publikace OPERY LEOŠE JANÁČKA V NÁRODNÍM DIVADLE MORAVSKOSLEZSKÉM V OSTRAVĚ
Publikace pojednává především o scénografii vybraných inscenací Janáčkových oper v Národním divadle moravskoslezském. Kniha je propojena s webovými stránkami archivu NDM, kde si zájemci mohou najít i další podrobnější informace. Velkým přínosem je, že se jedná o knihu dvojjazyčnou: česko-anglickou.
320,-  Kč (exkluzivní cena pouze na pokladnách NDM)
Brzy Vás budeme informovat o možnosti zakoupení publikace u dalších knihkupců.
ROČENKA NDM – SEZÓNA 2019/2020
Ročenka představuje ohlédnutí za 101. sezónou Národního divadlamoravskoslezského – divadelní  sezónou 2019/2020. Sezónu, která je v plné šíři faktograficky i obrazem představena a dokumentována v této ročence, lze do jistémíry označit za zlomovou...
90,- Kč
ROUŠKY S LOGEM NDM
Hned s počátkem pandemie začaly krejčovny naplno s šitím textilních roušek pro pracovníky v tzv. první linii. Za pět týdnů ušili v krejčovnách na 20 000 roušek. Nyní naše krejčovny připravily speciální edici s logem NDM pro všechny příznivce divadla.
50,- Kč
SPECIÁLNÍ VYDÁNÍ TANEČNÍCH AKTUALIT 2020
Tématem třetího ročníku Speciálního vydání Tanečních aktualit je „Tanec a publikum“. Speciální vydání dvojjazyčné a obsahuje původní články autorů na dané téma v širším kontextu aktuální české taneční scény. Téma tanec a publikum je nahlíženo z různých perspektiv.
150,- Kč
 
Nabízíme Vám také možnost dodání poštou (uvedené ceny nezahrnují přepravní náklady). Cena za poštovné a balné činí při platbě předem 60,- Kč. V případě požadavku na dodání poštou nás kontaktujte na e-mailu predprodej@ndm.cz.