KAFRÁRNA JINAK aneb VÍCE MALÝCH PORCÍ ROZHOVORŮ
22.3.2021
Oblíbená talkshow Petra Kubaly KAFRÁRNA pokračuje, ale v jiném formátu. Moderátor představí v Divadle „12“ každý týden v jednom rozhovoru osobnost či dvě osobnosti a spolu s nimi jedno téma.
 
 
Vždy v 19.00 se tak můžete těšit na premiéru a na zajímavý rozhovor. A protože jsme „domácí“, patří startovací pozice nám. Členka baletu NDM Anna Knollová a její otec Pavel Knolle (tanečník, choreograf a výtvarník, který jsou profesní dráhu spojil mj. s pražskou Laternou magikou) budou v pátek 26. března prvními hosty nové KAFRÁRNY. Oba (jak už víte) moderují TASTE BALLET OSTRAVA! – dva bloky baletních ochutnávek. První už je za námi, druhý uvidíte od soboty 27. března. Anička i Pavel mají rozhodně smysl pro humor a Anička zkusí moderátora naučit baletnímu řemeslu…
 
 
V dalších týdnech se můžete těšit na inspicienta souboru opereta/muzikál NDM Slavomíra Chmiela, na Barboru Böhm a Zdeňka Kloce z cukrárny a kavárny KOLBABA (ano, to jsou ti, kteří pro vás v dobrých časech připravují ty báječné dorty v kavárně Národní dům a v baru Ve Dvanáctce). Hostem Kafrárny bude také tanečník Jakub Mazůch, který dnes mj. provozuje taneční školičku pro děti školou povinné online – a s velkým úspěchem! Terezu Krumpholzovou znáte jako reportérku zpravodajství České televize Ostrava a Aneta Klimešová je jednou z nových tváří naší činohry a zatím jste ji mohli vidět například v krimi Osm žen nebo v komedii Češky krásné, Češky mé! Těšte se tedy v příštích týdnech každý pátek na premiérovou jednohubkovou KAFRÁRNU! První už tento pátek na YouTube NDM.