KAFRÁRNA S ANETOU KLIMEŠOVOU
9.4.2021
Talkshow Petra Kubaly KAFRÁRNA je protkaná laskavým i rošťáckým humorem tohoto moderátora, který si vybírá hosty, jež mají vztah k ostravskému regionu. Hostem on-line vysílání 10. 4. bude Aneta Klimešová.
 
 
Zkušený moderátor Petr Kubala si vybírá hosty z řad herců, hudebníků, i dalších umělců a populárních osobností, jež mají vztah k Ostravě a moravskoslezskému regionu. Kromě povídání se od každého z nich Petr pokouší něco přiučit, což často vyústí v úsměvnou katastrofu.
 
Hostem nového formátu on-line vysílání bude 10. dubna Aneta Klimešová – členka činohry NDM.
 
Poprvé se seznámila s NDM v desíti letech, když byla přijata do dětského Operního studia NDM pod vedením Lenky Živocké a v divadle pak například hrála v inscenaci Kolotoč. Po zkušenosti s divadlem se stala členkou dramatického souboru Dividlo a jeho prostřednictvím se dozvěděla o existenci konzervatoře.
Svou studijní dráhu herectví odstartovala tedy na nynější Janáčkově konzervatoři v Ostravě pod vedením Václava Klemense a dovršila ji na JAMU v Brně pod vedením Oxany Smilkové.
Během studií hostovala v letních inscenacích Staré arény v Ostravě a byla jedním z členů improvizační skupiny Impéčko.
Mimo jiné spolupracuje s Cirkusem trochu jinak (klaunka a chůdařka), moderuje a občas spolupracuje s Českým rozhlasem v Ostravě.