ON-LINE KAFRÁRNY – KVĚTNOVÝ A ČERVNOVÝ PROGRAM
20.5.2021
Talkshow Petra Kubaly KAFRÁRNA pokračuje! Moderátor představí v jednom rozhovoru osobnost (či dvě) a spolu s nimi zajímavé téma. Vždy v 19.00 se tak můžete v uvedených termínech těšit na premiérový rozhovor.
 
21. května 2021 v 19.00 hodin
JAN ŠÁDEK zvedá věci. V mládí propadl drogám, ale podařilo se mu zvednou se zpátky na nohy a začal se věnovat kulturistice. Se zvedáním činek to dopracoval až na mistrovství světa. Pak ale přišel nečekaný rozchod a pád. Rok a půl žil na ulici, jedl z popelnic a skončil ve vězení. Jednoho dne na cele zvedl pastelku… a tím začala jeho nová cesta vzhůru. Dnes je z něj profesionální kreslíř, který pozvedl kreslení pastelkami na zcela jinou úroveň.
 
 
25. května 2021 v 19.00 hodin
PETRU KOUDELOVI se podařilo téměř nemožné. Z Dolní oblasti Vítkovic, kterou leckdo v republice donedávna považoval za hromadu rezavého šrotu, udělal nejnavštěvovanější místo v regionu. Teď ho ale čeká nová, téměř nemožná mise – na začátku roku stanul v čele agentury Moravian-Silesian Tourism, aby turismu v kraji vdechl nový život a vizi. Doufáme, že některé plány prozradí i v Kafrárně!
 
 
29. května 2021 v 19.00 hodin
Už jste slyšeli o CrossFit tréninku? Tenhle licencovaný trénink vychází z prastaré myšlenky komplexní fyzické připravenosti a řečeno jednoduše vám dá tak moc do těla, že dokážete cokoliv. Jediné CrossFit centrum v Ostravě se jmenuje Colliery a trénují v něm STANISLAV KUPČÍK a DANIEL ŠÁCHA.
 
 
31. května 2021 v 19.00 hodin
GABRIELA PETRÁKOVÁ vystudovala Janáčkovu konzervatoř v Ostravě, obor zpěv (soprán). Poté působila jako asistentka režie v operním souboru Slezského divadla Opava, než odešla studovat operní režii na Hudební fakultu Akademie múzických umění v Praze. V roce 2009 se stala režisérkou Operního studia Fakulty umění Ostravské univerzity a od roku 2010 je šéfkou souboru operety/muzikálu NDM. Je klíčovou osobou na úspěšné desetileté cestě souboru za typem divadla, kterému kraluje muzikál!
 
 
7. června 2021 v 19.00 hodin
ADAM SEDLICKÝ patří k nejmladší generaci slovenských dirigentů. Od roku 2017 je stálým dirigentem operního souboru Národního divadla moravskoslezského v Ostravě a od roku 2020 dirigentem Symfonického orchestru Slovenského rozhlasu. Nejen o dirigování pohovoří v poslední sezónní Kafrárně.