NÁRODNÍ DIVADLO MORAVSKOSLEZSKÉ VE VIRTUÁLNÍM SVĚTĚ
17.10.2021
Zaposlouchejte se do našich podcastů. V rozhovorech s režiséry, choreografy a umělci se dozvíte, co se děje za oponou: https://podcast.ndm.cz/
Virtuální svět jsme pro Vás prohlubovali především v období pandemie, kdy nám byl znemožněn přímý kontakt s divákem. Vznikl tak nový internetový magazín s pestrým videoobsahem a série zajímavých podcastů zabývajících se děním okolo našeho divadla. Poslechněte si rozhovory s umělci nejen o inscenacích, ale i o nich samotných.
Podcast k činoherní inscenaci ČEŠKY KRÁSNÉ, ČEŠKY MÉ!, Foto Martin Kusyn
 
V internetovém magazínu se například dozvíte bližší informace o chystané premiéře opery BÍLÝ PÁN aneb TĚŽKO SE DNES DUCHŮM STRAŠÍ v režii Ondřeje Havelky. Můžete se podívat, jak probíhají zkoušky v divadle. Přiblížíme Vám činoherní novinky, nebo balet MAHLEROVY VZPOMÍNKY, který se dočká své premiéry na začátku prosince. Skrze náš magazín si můžete znovu připomenout a přehrát koncert 10 LET MUZIKÁLU V OSTRAVĚ  a MUZIKÁL EXPRESS,  ve kterém jsme křitili nový almanach Muzikál v Ostravě 2010-2020. Magazín nabízí k prohlédnutí videovýstavu MELODIE VZPOMÍNEK o Vladimíru Brázdovi a představuje další chystané výstavy.
 

BÍLÝ PÁN aneb TĚŽKO SE DNES DUCHŮM STRAŠÍ, Foto Martin Popelář

MAHLEROVY VZPOMÍNKY, 
Foto Serghei Gherciu
HARPAGON JE LAKOMEC
Foto Martin Popelář
 
Chystáme pro Vás další číslo internetového magazínu i nové podcasty. Sledujte nás!