NOVÉ ČÍSLO ČASOPISU NDM LISTOPAD/PROSINEC 2021
27.10.2021
Právě vychází 54. číslo časopisu Národního divadla moravskoslezského, kde se dozvíte, co nás čeká v listopadu a prosinci. 

Na konci října měla premiéru opera BÍLÝ PÁN, aneb TĚŽKO SE DNES DUCHŮM STRAŠÍ v režii Ondřeje Havelky. Abyste si o tomto díle mohli udělat vlastní představu, zeptali jsme se zpěváků, koho v opeře ztvárňují, a inscenátorů, proč si tuto operu rozhodně nenechat ujít!
 
Konečně se (snad!) dočkáme dlouho očekávané činoherní premiéry REVIZORA a to Těšit se můžete na bezmezně aktuální komedii o lidské hlouposti a chamtivosti založené na jednom fatálním omylu. Přijďte se bavit! V tomto čísle si přečtěte zajímavý rozhovor s herečkou souboru Annou Cónovou.
 
Připravovaný balet MAHLEROVY VZPOMÍNKY vychází ze životopisu slavného skladatele. Světová premiéra již 2. prosince 2021 v 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona. 
 
Blíží se světová premiéra muzikálu HARPAGON JE LAKOMEC? Podívat se můžete na kostýmní návrhy Anny Kontek a přečíst si rozhovor s jednou z hlavních představitelek muzikálu Dashou, která věří, že se Harpagon bude hrát opravdu dlouho!
 
Dočtete se, co pro Vás připravil Ateliér pro divadlení vzdělávání při NDM a které Extra akce pro Vás máme připraveny..
 
Příjemné čtení Vám přeje Vaše Národní divadlo moravkoslezské!

►►PŘEČÍST ČASOPIS NDM◄◄