VÁNOČNÍ DÁRKY PRO VÁS A VAŠE BLÍZKÉ
4.12.2021
Vážení diváci, naše divadla jsou stále otevřená a jsme moc rádi, že pro Vás můžeme hrát. Mimo to jsme pro Vás připravili vánoční dárky, kterými můžete obdarovat sebe i své blízké.
 

Národní divadlo moravskoslezské má za sebou další úspěšnou premiéru. Soubor baletu se 2. prosince představil ve světové premiéře s inscenací MAHLEROVY VZPOMÍNKY. Blíží se také muzikálová premiéra! Již 16. prosince se dočkáme nové inscenace HARPAGON JE LAKOMEC?, kterou uvedeme v 18.30 v Divadle Jiřího Myrona. Ačkoliv jsme nuceni z důvodu nemoci a karantén měnit program, jsme rádi, že i v tak nelehké době můžeme hrát, zpívat i tančit ve všech našich divadlech.

Máme pro Vás pár tipů na vánoční dárky! Darujte divadelní zážitek v podobě dárkového voucheru s platností na jeden rok! Každý si tak může vybrat z bohatého repertoáru, který naše divadla nabízejí. Připraveny jsou pro Vás i vánoční dárkové balíčky, ve kterých se skrývají vybraná představení s cenovým zvýhodněním o 40% z cen jednotlivých představení. Pořídit si pro sebe nebo své blízké můžete i předplatné NDM / MOJE ABO / ABEND s jistým místem v hledišti. Originálním dárkem však může být i CD nebo kniha, které najdete na našem e-shopu. S výběrem vhodného dárku Vám rádi poradíme v prodeji vstupenek v pasáži Divadla Jiřího Myrona. V adventním čase jsme tu pro Vás i o nedělích 5. a 19. prosince od 13 do 17 hodin. Všechny dárky můžete zakoupit i on-line z pohodlí Vašeho domova.
 
Děkujeme za přízeň.
Vaše Národní divadlo moravskoslezské.