VÁNOCE SE BLÍŽÍ... OBDARUJTE SEBE I SVÉ BLÍZKÉ DÁRKEM Z NDM
10.12.2021
Národní divadlo moravskoslezské si pro Vás připravilo speciální vánoční nabíku. Vybrat si z ní můžete jak v naší prodejní pasáži v Divadle Jiřího Myrona, tak i on-line z pohodlí domova. 
 
Darujte divadelní zážitek v podobě dárkového voucheru s platností na jeden rok! Každý si tak může vybrat z bohatého repertoáru, který naše divadla nabízejí. Připraveny jsou pro Vás i vánoční dárkové balíčky, ve kterých se skrývají vybraná představení s cenovým zvýhodněním o 40% z cen jednotlivých představení. Pořídit si pro sebe nebo své blízké můžete i předplatné NDM / MOJE ABO / ABEND s jistým místem v hledišti. Originálním dárkem však může být i CD nebo kniha, které najdete na našem e-shopu.
 
Přijďte si vybrat jeden z mnoha dárků a radujte se z nich, jako člen činohry NDM Jiří Sedláček při focení vánoční kampaně s fotografem Martinem Kusynem.
 
Do Vánoc nás čeká ještě světová premiéra muzikálu HARPAGON JE LAKOMEC? v titulní roli s Liborem Olmou, kterou uvedeme ve dvou premiérách 16. a 18. prosince od 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona. Srdečně zveme!
Děkujeme Vám za přízeň, Vaše Národní divadlo moravskoslezské.
 
 
Foto Martin Popelář