PŘEDPLATNÉ NDM JE STÁLE V PRODEJI!
22.1.2022
Využijte výhod naši bohaté nabídky! V pokladně Národního divadla moravskoslezského Vám rádi pomůžeme vybrat PŘEDPLATNÉ NA MÍRU, které je stále v prodeji!

Své předplatné si u nás můžete vybírat podle žánrů, hracích dnů i podle budov našich divadel. V této sezóně je před námi ještě deset premiér! Čtyři operní, tři činoherní, dvě muzikálové a jedna baletní! Vyberte si z našho bohatého repertoáru a vytvořte si své vlastní předplatné na míru!
  • Ušetříte tak až 65 % z ceny vstupného na přestavení předplatitelské skupiny. Na předplatné se vážou další slevy na zakoupení vstupenek mimo předplatné.
  • Po celou dobu Vám v divadle rezervujeme místo v hledišti – Vaše „vlastní divadelní sedadlo“; můžete si vybrat místo, které se Vám nejvíce líbí.
  • Navíc je předplatitelský karta přenosná, můžete jí tak i zapůjčit, nebo darovat...

Jelikož již byly zahájeny všechny abonentní cykly na sezónu 2021/22, zbývající předplatné za ještě neodehraná představení (v rámci jednotlivých předplatitelských skupin) si můžete zakoupit v kanceláři předplatného NDM (po zahájení všech předplatitelských skupin odpadá možnost nákupu on-line).

OPERA BALET ČINOHRA MUZIKÁL
 
Těšíme se na Vaši návštěvu, držíme Vám místo!