APRÍLOVÝ DÍL ÚSPĚŠNÉHO POŘADU POETICKÁ KAVÁRNA
30.3.2022
Zveme Vás na další díl pořadu POETICKÉ KAVÁRNY, který pořádá Ateliér pro divadelní vzdělávání při NDM. Aprílová poetická kavárna se uskuteční v pondělí 4. dubna v 18 hodin v kavárně Národní dům. Srdečně zveme!
 
Ateliér pro divadelní vzdělávání při NDM pořádá pravidelný pořad s názvem POETICKÁ KAVÁRNA, který je určen všem milovníkům poezie a krásného slova. Jednotlivé večery jsou tematicky inspirovány koloběhem roku, významnými výročími i děním v Národním divadle moravskoslezském, tedy repertoárem divadla a jeho nejnovějšími premiérami. Měsíc únor patřil karnevalu a masopustu. Věnovali jsme se mu v naší předchozí únorové Masopustní poetické kavárně a konec zimy jsme oslavili ve veselém duchu.
 
Foto Martin Kusyn
Aprílová poetická kavárna nese název NONSENS – ŠPRÝM – ABSURDITA.
 
Návštěvníci dubnové poetické kavárny se mohou těšit na herce souboru činohry NDM. V pořadu vystoupí Anna Cónová, Jan Fišar, Tomáš Jirman a Jiří Sedláček, hudební doprovod David Schreiber. Přijďte si vychutnat dobrou kávu či víno ve společnosti členů činohry v příjemném prostředí kavárny Národní dům. Těšíme se na Vaši návštěvu v pondělí 4. dubna od 18 hodin.
 
Projekt je realizován za podpory Ministerstva kultury. Děkujeme!