PRODEJ PŘEDPLATNÉHO PRO 104. SEZÓNU ZAHÁJEN!
1.6.2022
Dnešním dnem jsme zahájili prodej předplatného 104. sezóny Národního divadla moravskoslezského s mottem SVĚTLO PROCHÁZÍ TMOU! Vyberte si své předplatné na míru, držíme Vám místo!
 
Národní divadlo moravskoslezské nabídne v nové 104. sezóně čistou radost z divadla a potěšení z umění. Jako motto, průvodce novou sezónou, jsme si určili SVĚTLO PROCHÁZÍ TMOU. Prolistovat si naše brožury pro sezónu 2022/2023 můžete on-line, nebo si je vyzvednout v budovách našich divadel. V brožurách Vás seznámíme s chystanými premiérami a plánovaným repertoárem všech souborů pro nadcházející sezónu. Vybírat si můžete ze 17 novinek a 50 repertoárových titulů! Bližší informace se dozvíte i v brožuře k prodeji předplatného, který zahajujeme dnešním dnem. Vyberte si své předplatné na míru! Vybírat můžete z 16 předplatitelských skupin – podle žánrů, divadelních budov nebo hracích dnů. Využít také můžete divadelní předplatné moje ABO.
 
Vyhrajte s předplatným poukaz na zájezd s CK Radynacestu.cz za 35.000 Kč. Zakoupením předplatného od 1. června do 1. září 2022 budete zařazeni do slosování, které proběhne během slavnostního GALAVEČERA 3. září 2022. Galavečer uvádíme pouze ve dvou termínech: 3. a 4. září 2022 se začátkem v Divadle Antonína Dvořáka v 18.30 hodin, o přestávce se společně přesuneme do Divadla Jiřího Myrona. Pojďte se společně s námi stát součástí světla, které prochází tmou!