AUDIOPRŮVODCE 104. SEZÓNOU NDM
25.8.2022
Na co všechno se můžete těšit ve 104. sezóně Národního divadla moravskoslezského? Zaposlouchejte se do našeho audioprůvodce! V podcastu NDM Vám šéfové jednotlivých souborů přiblíží premiéry nové sezóny 2022/2023.
 
Nabízíme Vám několik způsobů, jak získat přehled o dění v našem divadle v příští sezóně 2022/2023. Chystáme pro Vás 17 premiér a 50 repertoárových titulů napříč všemi čtyřmi soubory, o kterých se dočtete v našich brožurách k předplatnému, v časopise NDM nebo v internetovém e-Magazínu NDM. A pokud se Vám nechce do čtení, poslechněte si náš speciální podcast, který vám v několika málo minutách představí program 104. sezóny Národního divadla moravskoslezského! Vaším průvodcem bude moderátor Vít Roleček a umělecké vedení divadla – hudební ředitel opery Marek Šedivý, šéf činohry Vojtěch Štěpánek, šéfka baletu Lenka Dřímalová a šéfka muzikálu Gabriela Petráková. Vítejte na vlnách podcastu NDM a nechte se inspirovat k návštěvě divadla!
 

SVĚTLO PROCHÁZÍ TMOU – to jsme si určili jako motto, jako průvodce této 104. sezóny Národního divadla moravskoslezského. Těšíme se na Vás v našich divadlech!