ZAŽIJTE S NÁMI OSTRAVU JINAK! PROHLÍDKOU DIVADLA ANTONÍNA DVOŘÁKA!
9.9.2022
V rámci projektu ZAŽÍT OSTRAVU JINAK jsme připravili pro veřejnost unikátní komentované prohlídky Divadla Antonína Dvořáka v dekoracích činoherní inscenace BOUŘLIVÁ PLAVBA, která bude první premiérou nové sezóny!
 
I v letoším roce se zapojujeme do festivalu Zažít Ostravu jinak. Program je součástí Evropského týdne mobility a Světového dne bez aut. Ulice v blízkosti Smetanova náměstí, kde sídlí Divadlo Antonína Dvořáka, budou patřit pouze lidem.
 
V sobotu 17. září 2022 od 14 hodin Vás čekají speciální komentované prohlídky, na které je předem nutná rezervace. V rámci prohlídky se můžete projít dekoracemi právě připravované nové činoherní inscenace BOUŘLIVÁ PLAVBA, která bude mít premiéru ve stejný den po prohlídkách, tedy 17. září od 18.30 hodin v Divadle Antonína Dvořáka. Rezervujte si své místo na prohlídku a vyberte si čas, který Vám vyhovuje. Přihlásit se můžete pomocí rezervačního formuláře:
 
 
Foto Martin Kusyn
Zažijte s námi Ostravu jinak a navštivte nás v Divadle Antonína Dvořáka! Akce je zdarma a počet míst je omezen! V rámci programu jsme pro Vás připravili i speciální akce a bonusy na vstupenky! Těšíme se na Vaši návštěvu!