NOVÝ PODCAST NDM S HERCEM JANEM FIŠAREM!
22.12.2022
V nejnovějším díle Podcastu NDM si moderátor Vít Roleček povídal se svým kolegou ze souboru činohry Janem Fišarem nejen o nejnovější činoherní inscenaci HOŘÍ, MÁ PANENKO.
 
Herec Jan Fišar se roku 1982 stal členem činoherního souboru dnešního NDM. V srpnu tak oslavil neuvěřitelných čtyřicet let v angažmá. Mohli jste jej vidět v desítkách rolí, za mnohé jmenujme např. Dona Juana, Cyrana de Bergerac či Salieriho v Amadeovi. Miluje poezii a umělecký přednes, za nějž si v roce 2012 vysloužil i ocenění nejvyšší – Křišťálovou růži. Za roli Dr. Viléma Riegera v inscenaci Odcházení byl nominován na moravskoslezskou kulturní Cenu Jantar a zároveň se dostal do užší nominace na prestižní divadelní Cenu Thálie.
 
V podcastu se rozpovídal nejen o své roli v nejnovější inscenaci souboru činohry HOŘÍ, MÁ PANENKO, ale i o roli Reného Sledě v inscenaci BOUŘLIVÁ PLAVBA, která byla první činoherní premiérou této sezóny. Coby milovník poezie účinkuje i v oblíbeném pořadu Ateliéru pro divadlení vzdělávání při NDM POETICKÁ KAVÁRNA.
 

Apple Podcasts: apple.co/3q2SbLx
Google Podcasts: bit.ly/3gB1Zs3
Spotify: spoti.fi/3vvjjnq