INSPIROVÁNI TRADICÍ... INFORMACE K DIVADELNÍ SEZÓNĚ 2023/2024
26.4.2023
Prolistujte si naše nové brožury předplatného pro 105. sezónu Národního divadla moravskoslezského! Dozvíte se v nich vše o chystaných premiérách a plánovaném repertoáru v sezóně 2023/2024! Prodej předplatného zahajujeme již 2. května 2023!
 
Rezervujte si své místo v hledišti! Připravili jsem pro Vás 15 předplatitelských skupin + předplatné Moje ABO. Vybírat si z nich můžete podle žánrů, podle budovy divadla nebo hracích dnů. Ušetřite až 80% z cen vstupného! Karta předplatitele je přenosná, můžete ji darovat, nebo jen zapůjčit. Předplatné sebou nese speciální bonusové nabídky v průběhu celé sezóny. Navíc zakoupením předplatného do 7. září 2023 budete automaticky zařazeni do slosování o zájezd v hodnotě 35.000 Kč od CK Radynacestu.cz.
 
 
 
 
Jsme divadlo, které je hrdé na svou více než stoletou minulost, minulost úzce spjatou s novodobými dějinami našeho města. Jsme největší a nejstarší kulturní instituce v Ostravě. Divadlo, které systematicky pečuje o svou paměť, budovy, o dědictví generací před námi. To vše vnímáme jako závazek a hlavně podnět, jako inspiraci pro současné živé divadelní konání. Chceme být maximálně současní, kreativní, noví. S jasným vědomím souvislostí! Tradice je výzvou k obnovování. Tradici udržujeme tím, že ji rozvíjíme! Aktuální divadelní tvorbou! INSPIROVÁNI TRADICÍ! Je naším velkým přáním, ambicí a též motorem poctivého úsilí při našem tvůrčím konání, aby i společný čas strávený Vámi s námi, v našich – Vašich – divadlech, byl časem okouzleného údivu, radosti ze hry, z fantazie a poznání. Časem stále nových, občerstvujících, inspirativních a radostných setkání. Abyste spolu s námi – INSPIROVÁNI TRADICÍ – vstupovali do své každodenní současnosti a čerpali inspiraci pro své budoucí konání. A plně doufám a věřím, že taková budou mnohá naše divadelní setkání, ke kterým Vás zve tato tradiční publikace, průvodce 105. sezónou Národního divadla moravskoslezského. Přeji Vám inspirované a inspirativní čtení a těším se na Vás v našich hledištích v sezóně 2023/2024."
Jiří Nekvasil, ředitel NDM