VNÍMAVÝ DIVÁK SE ANI VE SVĚTĚ NEZTRATÍ! DOPŘEJTE SI O POZNÁ(VÁ)NÍ LEPŠÍ DOVOLENOU S RADYNACESTU.CZ.
31.5.2023
Jestliže divadelní prkna znamenají svět, pak svět znamená cestování… Divák a cestovatel mají mnoho společného. Sledují zajímavé představení, baví se a domů si odnášejí zážitky. Vystupte z role diváka, nastupte na palubu a napište svůj vlastní dobrodružný příběh s CK Radynacestu.cz.
 
Divák a cestovatel mají mnoho společných vlastností. Divák je ale na rozdíl od dobrodruha s batohem v bezpečí divadla. Zasměje se i zapláče, aniž by vystoupil ze své komfortní zóny. A co cestovatel? Ten musí za novými zážitky doputovat. Oba se však musí dobře dívat, aby jim nic neuteklo. A tak má jeden dvě hodinky pohodlného sezení a druhý v nohách tisíc mil, ale oba otevřenou mysl a mnoho nových podnětů.
 
Cestování jednoznačně pozitivně ovlivňuje naši fyzickou i psychickou kondici, paměť a v neposlední řadě přináší inspiraci,“ říká Martin Šimek, majitel CK Radynacestu.cz, cestovky pro skutečné cestovatele.
 
Jste v týmu divák, nebo cestovatel? Není třeba rozlišovat! Divák má totiž tu nejlepší průpravu stát se cestovatelem. Má potenciál vysledovat to hlavní, je všímavý, vidí celek i detaily, ví, kdy zatleskat a kdy je čas odejít. Divák zná žánry, ale je připraven na všechno, proto ví, že i ten nejkonzervativnější režisér někdy překvapí.
 
Východ slunce v poušti v Tunisku Pravé portské jedině v Portu… Exotická balijská kuchyně. Ochutnejte!
Díky cestám po světě vystoupíte ze smyčky, v níž se ve svém každodenním životě pohybujete, nahlédnete na sebe a svůj způsob života z jiného úhlu,“ líčí Martin Šimek s tím, že prostřednictvím zájezdů jeho cestovní kanceláře lidem dokazuje, že cestování člověka posiluje, obohacuje a prospívá mu po všech stránkách.
 
Milí (vnímaví) diváci, až zase jednou dozní potlesk a zatáhne se opona, vypravte se otestovat své úžasné schopnosti na cestách. Scénáristé zájezdů v cestovní kanceláři Radynacestu.cz jsou světem protřelí průvodci, ale režie se ujímá sám život, který vás bez zkoušení vtáhne do děje.
 
Objevujte svět s CK Radynacestu.cz a dívejte se tak, jak to umíte jen vy, diváci Národního divadla moravskoslezského.
 
Dokážete velké věci. Cestujte pro zážitky, poznávejte svět, poznávejte sebe!
 
A teď zbývá jediné… Zajistěte si své předplatné do Národního divadla moravskoslezského do 7. 9. 2023 a zkuste své štěstí – ve hře je poukaz na zájezd s CK Radynacestu.cz v hodnotě 35 000 Kč.
 
Autorka: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz
Zdroj použitých fotografií: CK Radynacestu.cz – archivy průvodců a cestovatelů, fotobanka: Shutterstock.com