ZA OPONOU BABÍHO LÉTA: MOŘE ZÁŽITKŮ A POZNÁVÁNÍ
20.6.2023
CK Radynacestu.cz má nejedno zážitkové eso v rukávu a v zákulisí spoustu neokoukaného. Pojďme se podívat, co téhle cestovce vykukuje zpoza opony právě teď…
 
Divadelní sezona se uzavírá a nová nás čeká už na podzim. Podobné je to i v oblíbené ostravské cestovce, kde se řídí heslem, že Podzim je nové a o pozná(vá)ní lepší léto. „V září, tedy v období, kdy v Česku to pravé léto skončí a děti se vrátí do školy, začíná druhé léto, to cestovatelské, mimo naše končiny,“ přibližuje Kateřina Koláčková, manažerka zájezdů CK Radynacestu.cz, kam se můžete vydat.
 
Právě na podzim je ideální udělat si nové léto v destinacích, kde je ještě stále příjemné počasí, ale už opadly davy turistů, a dokonce i létem vyšroubované ceny. „Spojujeme odpočinek a poznávání nových kultur v duchu cestovatelských zážitků,“ upřesňuje Kateřina, co vás na podzimních zájezdech čeká.

Pro nové léto si můžete zaletět na desítky míst, která otestovali osobně, a to v malých skupinách a s průvodcem, který se vyzná. Díky svým zkušenostem vám ukáže i skryté perly, po kterých vnímavý cestovatel touží víc než po sice neméně krásných, ale o kus známějších místech. Tady jsou jejich tipy:
 
Relax na plážích Malty je letos první jasná volba. Objevujte modré poklady ostrova, včetně moře, užívejte si letní pohodu s drinkem v ruce, prozkoumejte klenot historie, Valettu, a navštivte domov Pepka námořníka!

Relax na plážích Tuniska je sázka na jistotu pro milovníky pouští a průzračného moře. Rozjeďte se džípy po Sahaře, prošmejděte kulisy ze Star Wars, prohřejte se na krásných plážích a poznejte všechny důvody pro návštěvu Tuniska naživo!
 
Relax na plážích Kypru je pohodovým kompromisem mezi poznáním a odpočinkem. Užívejte si na palubě lodi, zkuste si vlastnoručně vyrobit sýr Halloumi, ochutnejte kyperskou kuchyni, prozkoumejte potopený vrak, vychutnejte si ostrovní atmosféru!
 
Tajemný vrak lodi na Kypru… Co skrývá? Léto na Maltě s vychlazeným drinkem… Kulisy ze Star Wars na Sahaře. Objevte je i vy!
Vyberte si svou cestu, prožijte na ní vlastní příběh plný nevšedních zážitků a prodlužte si prázdniny. Poznávejte svět, poznávejte sebe s CK Radynacestu.cz!
 
Své předplatné do Národního divadla moravskoslezského si nezapomeňte zajistit do 7. září 2023. Při troše štěstí totiž můžete vyhrát poukaz na zájezd právě s CK Radynacestu.cz, a to v hodnotě 35 000 Kč!
Autorka: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz
Zdroj použitých fotografií: CK Radynacestu.cz – archivy průvodců a cestovatelů, fotobanka: Shutterstock.com