Z OSTRAVY DO JINÝCH SVĚTŮ: Exotika v každém zážitku
23.8.2023
Jakmile se zvedne opona, jsme vtaženi do příběhů plných napětí, legrace i emocí. Může nám běhat mráz po zádech, můžeme se potit nebo za břicho popadat i oněmět úžasem. A totéž umí cestování. Když se to umí! Experti z ostravské CK Radynacestu.cz pro vás připravili zájezdy za exotikou, kde vás čekají prožitky (jako) z jiných světů. Tak se nechte vtáhnout!
 
Dovolená v exotice nás nabije pozitivními emocemi, vitamínem D ze slunce, ale i novými znalostmi a zkušenostmi, které si z poznávání cizích kultur odneseme,“ říká Martin Šimek, majitel CK Radynacestu.cz, která nabízí cesty do více jak 80 zemí světa.
 
Do rozmarné Dubaje
Vjemy nabitý prodloužený víkend v lesku luxusu a s vůní koření celého světa. Prošmejděte tradiční arabskou tržnici i hlavní město a žasněte nad mešitou šejka Zayeda i výstřelky moderní architektury. Dopřejte si To nejlepší z Dubaje + ABÚ DHABÍ. Vyrážíme z Ostravy!
 
Do tajů Mexika
Setkejte se s indiány, putujte po stopách Mayů a odhalte tajemství pyramidy Slunce i Měsíce s průvodkyní, která se vyzná. Zaleťte si za tím nejlepším z Mexika + NEJKRÁSNĚJŠÍ PLÁŽE S KOUPÁNÍM a vychutnejte si místní vyhlášenou kuchyni i tyrkysové moře.
 
Mešita v Abú Dhabí. Jedinečný zážitek!
Vyzkoušejte pestrou mexickou kuchyni…
Výhledy, které neomrzí. Připraveni na Nepál?
Do nespoutaného Nepálu
Podívejte se na svět z nových perspektiv v Nepálu. Obleťte Mount Everest, spatřete chráněné památky UNESCO, zažijte divokou přírodu himálajského podhůří a ochutnejte speciality nepálské kuchyně. Užijte si To nejlepší z Nepálu + NÁRODNÍ PARK CHITWAN.
 
Vyberte si své exotické dobrodružství a zažijte ho v každém okamžiku po boku průvodců z CK Radynacestu.cz. Poznávejte svět, poznávejte sebe!
 
Když budete mít štěstí, můžete vyhrát poukaz v hodnotě 35 000 Kč na zájezd dle vlastního výběru právě od CK Radynacestu.cz a vyrazit za exotikou třeba ještě letos. Jak na to? Zajistěte si předplatné do Národního divadla moravskoslezského nejpozději do 7. 9. 2023 a zařazení do slosování máte v kapse.

Autorka: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz
Zdroj použitých fotografií: CK Radynacestu.cz – archivy průvodců a cestovatelů, fotobanka: Shutterstock.com