PŘIJĎTE SI K NÁM PRO PŘEDPLATNÉ NA MÍRU!
25.8.2023
Předplatné 105. sezóny Národního divadla moravskoslezského nabízí 16 předplatitelských skupin! Rezervujte si své místo v hledišti v sezóně 2023/2024.
 
Připravili jsem pro Vás 15 tradičních předplatitelských skupin + předplatné Moje ABO. Vybírat si z nich můžete podle žánrů, podle budovy divadla nebo hracích dnů. Ušetřite až 70% z cen vstupného! Karta předplatitele je přenosná, můžete ji darovat, nebo jen zapůjčit. Předplatné sebou nese speciální bonusové nabídky v průběhu celé sezóny. Navíc zakoupením předplatného do 7. září 2023 budete automaticky zařazeni do slosování o zájezd v hodnotě 35.000 Kč od CK Radynacestu.cz.
 
Prolistujte si naše brožury předplatného, které naleznete v budovách našich divadel, nebo také on-line. Vyberte si své předplatné na míru. Zakoupit si jej můžete v pasáži Divadla Jiřího Myrona, kde Vám rádi poradíme, nebo také on-line.
 
Ve 105. sezóně nabídneme 18 premiérových inscenací a jak řekl v jednom z posledních rozhovorů ředitel NDM Jiří Nekvasil „Podtitul letošní sezony zní Inspirováni tradicí. A tato dvě slova jsme do jejího vizuálu napsali doslova zlatým písmem. Tradice není pro nás jen pietní oprašování minulosti, ale inspirativní výzva k živé divadelní tvorbě pro naši současnost. S vědomím souvislostí a kontinuity. Tradici udržujeme tím, že ji rozvíjíme! Smetanovský cyklus, kterým se naše divadlo velmi hlasitě hlásí k Roku české hudby, bude rozhodně stěžejním projektem nadcházející sezony, během které bude uvedeno všem osm dokončených Smetanových oper." (z rozhovoru s Alešem Honusem pro ostravan.cz).