Tyhle kusy nastudovala Evropa: VÁNOCE 3X JINAK
7.9.2023
Možností, jak strávit příjemný čas se svými blízkými se nabízí dost a dost. Kde je vůle, je i cesta. Jedna vede do divadla, druhá třeba na zájezd. Jsou ale i příležitosti, které si sami nevykouzlíme. Jako Vánoce. Vydejte se jim vstříc s CK Radynacestu.cz a zažijte magickou adventní atmosféru starého kontinentu.
 
Malé Vánoce, tedy radostný čas s blízkými, si dopřáváme, kdykoliv jen chceme. Ale na pravý vánoční čas si musíme počkat. Specialistky ostravské cestovky CK Radynacestu.cz ale na nic nečekaly a připravily pro vás adventní zájezdové novinky za vánoční náladou evropských měst.
 
Adventní Belgie: Sladký čas Vánoc
Dopřejte si pohodu belgických Vánoc plnou tradičních gastro zážitků na adventních trzích jako jsou lahodné vafle i svařák. Zažijte romantiku bruggských říčních kanálů v Adventní Belgii + TRADIČNÍ VÁNOČNÍ TRHY + MUZEUM ČOKOLÁDY. Sváteční atmosféra vás nasytí!
 
Adventní Nice: Vánoce ve velkém stylu
Zažijte vánoční trhy v Nice, adventní vesničku ve filmovém Cannes i velkolepou výzdobu v Monte Carlu na zájezdu Adventní Nice + VÁNOČNÍ TRHY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY. Dopřejte si předvánoční čas mezi palmami a sdílejte netradiční zážitky se svými nejbližšími!
 
Ochutnejte vánoční belgické vafle! Sváteční Monte Carlo vás dostane… Cukrovinky v Madridu. Co si dáte?
Adventní Madrid: Kouzelná hra světel
Rozzářené ulice z vánočního autobusu, tradiční cukroví na trhu na náměstí Plaza Mayor a světelná show na fasádě madridské radnice je jen hrstka zážitků, které vás nasytí vánoční atmosférou na zájezdu Adventní Madrid + TOLEDO + VEČERNÍ VYHLÍDKOVÁ PROJÍŽĎKA. To je to pravé předvánoční představení!
 
Zažijte letos předvánoční čas jinak a vydejte se nasát ducha tradičních evropských Vánoc. Je čas se připravit a chytit příležitost kouzelných prožitků se svými blízkými za pačesy. Vyberte si svůj adventní zájezd s CK Radynacestu.cz a poznávejte svět i sebe!
 
Navíc ještě dnes máte poslední příležitost zajistit si své předplatné do Národního divadla moravskoslezského. Zařadíte se tak do slosování o poukaz v hodnotě 35 000 Kč na zájezd dle vlastního výběru od CK Radynacestu.cz, kterým může být právě kouzelný advent ještě letos.
 
Autorka: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz
Zdroj použitých fotografií: CK Radynacestu.cz – archivy průvodců a cestovatelů, fotobanka: Shutterstock.com