EXTRA AKCE
ZAŽÍT OSTRAVU JINAK
Uvedení 17.9.2022, 14:00 hodin
Divadlo Antonína Dvořáka
arrow-left arrow-left
  • Detail
  • Realizační tým / Obsazení
  • Termíny představení
arrow-right arrow-right

ZAŽÍT OSTRAVU JINAK - Uvedení 17.9.2022

Uvedení 17.9.2022, 14:00 - Divadlo Antonína Dvořáka

Unikátní komentované prohlídky pro veřejnost v dekoracích premiérové inscenace činohry BOUŘLIVÁ PLAVBA

logoInformace

I v letošním roce se díky umístění festivalu Zažit Ostravu jinak opět zapojujeme do programu! Tato celoprepubliková akce se koná v rámci Evropského týdne mobility a Světového dne bez aut, což znamená, že ulice v blízkosti Smetanova náměstí budou patřit jen a jen lidem!

NDM připravilo pro diváky speciální prodejní akce vstupenek na naše představení, ale také překvapení! Srdečně Vás zveme na komentované prohlídky Divadla Antonína Dvořáka. A abychom Vám je opět nějak zpestřili, nabízíme jedinečnou příležitost projít se mj. dekoracemi zbrusu nové inscenace Bouřlivá plavba, kterou veřejnost do té chvíle neviděla, jelikož premiéra proběhne právě ve stejný den večer!

Akce je zdarma, kapacity všech čtyř prohlídek od 14.00; 14.30; 15.00 a 15.30 hodin jsou již naplněny! Děkujeme za Váš zájem!

Komu se nebude chtít po skončení festivalu domů, určitě může pokračovat návštěvou divadla! Stačí si koupit vstupenku na večerní činoherní premiéru a porovnat zážitky z prohlídky s představením v dekoracích, kde jste se ještě odpoledne sami pohybovali!

Těšíme se na toto nevšední setkání s Vámi!

logoRealizační tým
Datum Začátek Místo Typ Detail Vstupenky
17.9.202214:00Divadlo Antonína DvořákaUvedenízobrazit detail

Inscenace není v této sezóně na repertoáru.

logoSouvisející