Pochází z Kanady. Díky stipendiu studoval na Národní baletní škole (The National Ballet School) a pak na Královské winnipežské baletní škole (The Royal Winnipeg Ballet School). Vystupoval s Královským winnipežským baletem a s organizací Banff Centre for Arts and Creativity,objevil se také v živých vystoupeních populárního dětského televizního pořadu Hrad hraček.

V roce 2007 byl pozván do New Yorku, kde následně přijal angažmá v souboru Les Balles Grandiva, s nímž během svého pětiletého působení procestoval svět, přičemž tančil ve vý-znamných operních domech v Singapuru, Austrálii, Novém Zélandu nebo Japonsku. V létě roku 2009 účinkoval na Chicagském tanečním festivalu po boku hvězd z divadel American Ballet Theatre a Alvin Ailey American Dance Theater.

Po ukončení kariéry působil jako lektor nebo šéf v institucích, jako jsou: Národní kanadský balet, Stuttgartský balet, Curyšský balet, Národní portugalský balet, Královský winnipežský balet, Maďarský národní balet, Novozélandská škola tance, Poznaňský operní dům, soubor Gauthierův tanec či vysoká škola Codartshoge school voor de kunsten. V létě 2011 byl manaže-rem ve zkušební Choreografické komisi Clifforda E. Leeho v organizaci Banff Centre for Arts and Creativity, v níž se o pět let později stal kmenovým lektorem baletu. V letech 2016–2019 zastával post baletního mistra Polského národního baletu ve Varšavě, kde jednak spolupracoval s Waynem McGregorem, Johnem Neumeierem a Toerem van Shayckem na inscenování jejich choreografií, jednak asistoval u vzniku světových premiér Krzysztofa Pastora, Anny Hop či Liama Scarletta z britského Královského baletu. V současnosti je baletním mistrem baletu Ná-rodního divadla moravskoslezského v České republice, nadále vyučuje v zahraničí, je členem Umělecké rady Britské Kolumbie, vystupuje jako porotce Vyšší baletní divize múzických umě-ní na provinčních šampionátech Britské Kolumbie a vede mistrovské kurzy pro Kanadskou asociaci učitelů tance a Univerzitu Simona Frasera.
 
Od 1. září 2021 se stal uměleckým ředitelem The Royal Ballet School v Antverpách v Belgii.
 
Inscenační tým - Sezóna:
KORZÁRAsistent choreografie