Davidson Jaconello je tanečník a zvukový designér. Od roku 2007 působí jako profesionální tanečník v zemích po celém světě a současně se specializuje na vytvoření finálního soundtracku z tanečního a divadelního představení. Jako zvukový designér se uplatnil v souborech po celém světě: Nederlands Dance Theater 2 (NDT 2) a Korzo Theater v nizozemském Haagu, Alberta Ballet v Kanadě, West Australian Ballet v západní Austrálii, National theater Mannheim, Delattre Dance Company a baletní soubor Theater Trier v Německu. Mezi jeho spolupracovníky patří choreografové: Jiří Pokorný, Ihsan Rustem, Stephen Delattre, Ivan Alboresi, Roberto Scafati a Raimondo Rebek.

Davidson je též skladatel samouk. V roce 2018 absolvoval mentoring u Dirka P. Haubricha, světoznámého skladatele působícího v oblasti scénického umění, zejména současného tance a moderního baletu, který také spolupracuje s choreografem Jiřím Kyliánem.
Foto Andrej Grilc

Středem Davidsonovi pozornosti je nejen umělecká spolupráce s choreografy, ale také snaha o jednoduchost a vznik nových metod tvorby, které umocňují vizuální zážitky pomocí zvuku.
Inscenační tým - Sezóna:
CARMENHudební aranžmá
CARMENHudební aranžmá
CARMENHudební aranžmá
CARMENHudební aranžmá