je slovenským autorem, režisérem, skladatelem, hudebníkem, performerem a producentem ve svobodném povolání. Po založení divadelní skupiny Hubris (později přemenované na Debris) absolvoval několik hudebně-divadelních stipendií. Hlásí se k tzv. divadelní teorii “selfmadementu” respektive k aktivní formě tzv. “gesammtkunstwerku”. Jako režisér a autor hudby spolupracoval s vícero významnými osobnostmi na domácích i mezinárodních hudebních a divadelních projektech
s úspěchem uváděných doma ale hlavně za hranicemi Slovenska (90. léta – r. 2007 se podílel na více než 17 představeních v Rakousku, Velké Británii, Německu, České republice, Holandsku, Švýcarsku, Polsku, Francii, Slovinsku, Maďarsku, spolupráce na out-of-genre projektech: Francie, Senegal, Německo, Polsko, Rakousko, Austrálie, ...).
 V současnosti se pohybuje většinou v oblasti současné a elektronické nové hudby, současného tance, divadla a filmu. Je organizátorem divadelních událostí a festivalů v Bratislavě. V letech 2004, 2005, byl nominovaný na cenu DOSKY Divadelní Nitry – nejlepší hudba k inscenaci, v roce 2008 DOSKU za hudbu k inscenaci získal a dodnes neví, co s ní má dělat. V roce 2003/4 režíroval středometrážní taneční film Deň. Jako režisér, producent a skladatel působí zároveň ve svém projektu Debris Company – fyzickém divadle – které je jakýmsi korábem, se kterým brázdí už několik let po evropských i mimokontinentálních vodách. Zároveň se věnuje svému hudebnímu projektu Double Affair.
Inscenační tým - Sezóna:
CENCI Hudba
CENCI Hudba