Věnuje se hudbě od dětství, kdy začala hrát na klavír, později na varhany. V roce 1996 byla přijata na Pěveckou konzervatoř Praha a již během studia se stala členkou Národního divadla v Praze. Debutovala rolí Violetty ve Verdiho Traviatě v Divadle F. X. Šaldy v Liberci. Dále zde vytvořila např. Gildu, Bystroušku, Mařenku nebo Orffovu Chytračku.
Na scéně ND v Praze vystoupila jako Jitka v opeře Dalibor nebo v titulní roli Janáčkovy Lišky Bystroušky. V Národním divadle v Brně ztvárnila postavu Marthy ve stejnojmenné opeře F. von Flotowa. Úspěšně vystoupila v letní stagioně Opery Mozart ve Stavovském divadle jako Donna Anna v Mozartově Donu Giovannim. Pro Severočeské divadlo Ústí nad Labem nastudovala Hraběnku ve Figarově svatbě W. A. Mozarta a Mimi v Pucciniho opeře La bohème.
Kromě opery se věnuje i oratorní a kantátové tvorbě. Pravidelně spolupracuje s Plzeňskou filharmonií, např. na provedení premiéry Requiem J. Filase, či oratoria A. Honeggera Jana z Arku na hranici. Koncertně vystupuje na významných místech u nás i v zahraničí.
V říjnu 2010 úspěšně zpívala jednu z hlavních rolí v premiéře opery Čarostřelec v Ústí nad Labem.
 

Obsazení - Sezóna:
ORFEUS V PODSVĚTÍDiana
ORFEUS V PODSVĚTÍDiana
ORFEUS V PODSVĚTÍDiana