Rodačka ze Zlína, vystudovala Střední umělecko-průmyslovou školu v Uherském Hradišti, obor modelářství a návrhářství oděvů. V roce 2008 absolvovala ateliér scénografie na JAMU v Brně. Ještě před ním však stihla úspěšně absolvovat program celoživotního vzdělávání – vázání a aranžování květin na Zahradnické fakultě MZLU v Brně (2006).
 
I přes svůj nízký věk má za sebou bohatou divadelní praxi, výraznou stopu zanechala především ve zlínském divadle, kde kromě tvůrčí činnosti pracovala v letech 2009–2011 také jako šéf výpravy. S významnými režiséry jako např. D. Gombárem, J. A Pitínským či A. Petrželkovou zde vytvořila řadu inscenací, například Kabaret, Rok na vsi, Armagedon na Grbu, Je třeba zabít Sekala, Blanche a Marie, Baťa Tomáš, živý nebo Dobré mravy.

Po odchodu ze stálého angažmá tvoří kostýmní a scénické výpravy tzv. na volné noze. Spolupracovala například na inscenacích Frankenstein v brněnském HaDivadle, Mein Kampf a Nebe nad Berlínem ve Švandově divadle na Smíchově, Bytná na zabití v Divadle na Vinohradech, Saturnin a Želary, srdce mé v Národním divadle Brno, Orlando, Sedm statečných a Antieva Divadelní společnosti Masopust nebo Vitka a Ticho na zemi v Divadle Husa na provázku. Pro Divadlo Nová scéna Bratislava navrhla kostýmy k muzikálu Mária Terézia – posledná milosť.

V roce 2011 byla nominována na cenu Dosky za kostýmy k inscenaci KUBO (remake) pro Slovenské komorné divadlo Martin, v němž se jako kostýmní a scénický výtvarník podílela i na inscenaci Anjeli všedného dňa či divadelním seriálu www.narodnycintorin.maraton.sk (vše v režii D. Gombára). Na festivalu Ostravar 2011 byla oceněna za nejlepší kostýmy k inscenaci NDM Cenci v režii A. Petrželkové. S NDM spolupracovala také jako výtvarnice kostýmů k inscenacím Trable s Harrym a Perfect Days.

Vedle své profesní činnosti vychovává spolu s partnerem dva malé syny.
 
Inscenační tým - Sezóna:
CENCI Kostýmy
CENCI Kostýmy