Bratislavská rodačka vystudovala po absolvování gymnázia pedagogiku tance na Vysoké škole múzických umění v Bratislavě. Své dovednosti dále zdokonalovala během množství tanečních workshopů na Slovensku, v České republice i USA (Uri Ivgi a Johan Greben, Sebastian Belmar, Jacek Przybyłowicz, Jacek Tyski, Miguel Oliva, Michl Volker, Thomas Steyaert, Charlotta Öfverholm, Lenka Vágnerová, Jan Kodet, Martin Vraný, Jarek Cemerek, Joffrey Ballet School – Steps on Broadway).

V letech 2007–2012 působila jako sólistka Pražského komorního baletu choreografa Pavla Šmoka. Jako tanečnice si vyzkoušela i jeviště pražského Národního divadla v inscenaci Dvořákovy Rusalky. Většinu své kariéry ale věnovala muzikálům – tančila a zpívala v inscenacích Městského divadla Brno, Nové scény Bratislava, Divadla Andreje Bagara v Nitře, Divadle Aréna, Divadle Broadway, Divadle Hybernia, Hudebním divadle Karlín, Černém divadle Ta Fantastika, Divadle Kalich či Divadle na Vinohradech a také v německé zájezdové produkci muzikálu High Society.

V letech 2008–2010 byla členkou taneční skupiny Dance2xs; tančila v mnoha zábavných televizních pořadech i reklamních spotech. Choreograficky spolupracovala na inscenacích Dědeček automobil v Městském divadle Mladá Boleslav a Jak udělat kariéru snadno a rychle v Divadle na Vinohradech. Jako choreografka se podílela na muzikálech Jeptišky a Zorro pro Mezinárodní konzervatoř Praha, Prezidentkách v Divadle bez hranic a zatím naposledy na operetě Mam’zelle Nitouche v Divadle F. X. Šaldy Liberec.

V posledních letech se věnuje také pedagogické činnosti na Mezinárodní konzervatoři Praha a vyučuje i v rámci soukromých lekcí a tanečních souborů.

Inscenační tým - Sezóna:
OLIVER!Choreografie
OLIVER!Choreografie
KISS ME, KATE (Kačenko, pusu!)Choreografie
KISS ME, KATE (Kačenko, pusu!)Choreografie
KISS ME, KATE (Kačenko, pusu!)Choreografie