Noc divadel 2016
 
NDM se již počtvrté zapojí do celorepublikové akce Noc divadel 2016. Zažijte s námi netradiční noc na netradičních místech, letos v Divadle Jiřího Myrona. Hlediště, jeviště, šatny, zkušebny… To vše již divák zná… My vám však ukážeme to, co bylo doposud diváckému oku skryto!
 
Noc divadel bude zahájena v sobotu 19. listopadu 2016 od 20 hodin ve „DVANÁCTCE“ - Čs. legií 12 vstup vedle předprodeje NDM (bývalá prodejna).
 
Prohlídky netradičních divadelních prostor Divadla Jiřího Myrona se uskuteční ve 20.00, 20.15, 20.30, 20.45, 21.00, 21.15, 21.30 a 21.45 hodin.
 
Upozorňujeme zájemce, že rezervační systém na prohlídky byl naplněn.
 
Nestihli jste rezervaci a chcete se akce zúčastnit? Odvážlivci mohou zkusit své štěstí a dostavit se přímo do Dvanáctky - Čs. legií 12 vstup vedle předprodeje NDM (bývalá prodejna)  vždy 10 min. před začátkem času jednotlivých prohlídek. V případě, že rezervovaná místa nebudou vyzvednuta budete se moci prohlídky zúčastnit nebo využít doprovodný program Ateliéru pro děti a mládež - Možná přijde i Shakespeare!!!, který začíná od 21 hodin!
 
Součástí programu Národního divadla moravskoslezského bude i doprovodný program, který pro Vás připravil Ateliér pro děti a mládež v prostorech zkušebny DJM.
 
         
         

 

 

 

   
Možná přijde i Shakespeare!!! 
Odborná přednáška o životě Williama Shakespeara aneb dvacetiminutová veselá taškařice, ve které se to postavami z jeho děl jen hemží a do které možná vstoupí i sám dramatik aby osvětlil tajemství svých nadčasových her.
 
Místo: zkušebna v DJM
Čas představení: 21.00, 21.45 a 22.30 hodin
 
Vstup volný (není nutná rezervace, ovšem kapacita míst zkušebny je omezená) - do prostor zkušebny se dostanete přes DVANÁCTKU - Čs. legií 12, vstup vedle předprodeje NDM (bývalá prodejna)
V případě, že se budete mít zájem zúčastnit jak prohlídky prostor DJM, tak doprovodného programu Ateliéru pro děti a mládež, prosíme, abyste informace uvedly do rezervačního systému spolu s vybraným časem představení. Délka jedné trasy prohlídky DJM je stanovena na cca 45 minut.
 
         
         
      
     

 

Hlavním partnerem akce je společnost ArcelorMittal Ostrava a.s.