DERNIÉROVÁ PLAVBA KORZÁRA V DIVADLE JIŘÍHO MYRONA
BALET / 29.5.2022
Balet Národního divadla moravskoslezského uvede ve středu 1. června derniéru výpravného dobrodružného baletu KORZÁR. Přijďte na poslední plavbu korzára s celou rodinou a využijte naše rodinné vstupné!
 
Povídka anglického básníka lorda George Gordona Byrona Korzár vychází z legendy o zuřícím korzárovi, plujícím přes oceány ve snaze najít svoji lásku, kterou kdysi unesl obchodník s otroky. Dobrodružný balet KORZÁR v podání souboru baletu Národního divadla moravskoslezského je určen i pro děti od pěti/šesti let díky své výpravnosti a velmi srozumitelnému příběhu. Využít tak můžete 50% slevu na vstupenky, kterou nabízí naše rodinné vstupné. Pro dospělé máme akci 1+1 vstupenka zdarma! Stačí při on-line nákupu zadejte heslo balet05 hned po výběru vstupenek, při osobním nákupu heslo stačí nahlásit na pokladnách NDM.
 
Foto Serghei Gherciu
Nenechte si ujít velkolepou baletní podívanou, ve které se korzár bojující za svobodu vydá na svou plavbu naposledy! V derniérovém představení inscenace se divákům v hlavních rolích představí Arianna Marchiori (La-Mort-Rouge/Medora), Adrienn Tiszai (Gulnara) a Rei Masatomi (Konrád). Těšíme se na Vaši návštěvu ve středu 1. června v 18.30 hodiin v Divadle Jiřího Myrona!
 
Foto Serghei Gherciu