LOUSKÁČEK – VÁNOČNÍ KOLEDA V KRÁTKÉ VIDEOUKÁZCE
BALET / 30.11.2022
Balet Národního divadla moravskoslezského má od 10. listopadu 2022 na svém repertoáru mimořádně úspěšnou inscenaci LOUSKÁČEK – VÁNOČNÍ KOLEDA v choreografii Youriho Vámose.
 
Tento jedinečný balet na motivy povídky Ch. Dickense a pohádky E. T. A. Hoffmanna budeme uvádět do 8. ledna 2023, poté se s vánoční inscenací do podzimu rozloučíme. Přinášíme Vám malou video ochutnávku a těšíme se na Vaši návštěvu v Divadle Antonína Dvořáka!
 
 
Všechna představení jsou sice vyprodaná, ale občas se pár lístků uvolní. Sledujte náš web. Těšíme se na ty z Vás, kteří již máte zakoupené vstupenky. A s těmi, kterým se vstupenku nepodařilo koupit, se uvidíme v nadcházející sezóně. Mimořádná představení baletu jsou naplánována na říjen a vstupenky bude možné zakoupit od 1. června 2023. Věříme, že jeden z nejoblíbenějších titulů klasického baletu bude na repertoáru souboru několik let.
 
Nejbližší představení inscenace LOUSKÁČEK – VÁNOČNÍ KOLEDA se uskuteční v sobotu 3. prosince od 18.30 hodin a v neděli 4. prosince od 16 hodin v Divadle Antonína Dvořáka.
 
Autor videoukázky: Marco Chiodi