NÁBOR DĚTÍ DO BALETNÍHO STUDIA NDM!
BALET / 28.8.2023
Ve středu 6. září 2023 proběhne od 15 do 17 hodin ve velkém baletním sále Divadla Antonína Dvořáka nábor dětí od 6 let do Baletního studia NDM.
 
Baletní studio s „moderním“ posláním vzniklo sice v 70. letech 20. století, ale historie výchovy dětí k jevištnímu tanci je v Ostravě mnohem delší – více než stoletá. Baletní studio NDM nabízí malým zájemcům komplexní pohybovou výchovu a taneční rozvoj. Členové Baletního studia účinkují v baletních a operních inscenacích NDM a svou sezónu v divadle vždy uzavírají speciálním představením – koncertem pro veřejnost, především ale tančí pro své vrstevníky, rodiny a přátele. Aktuálně děti tančí například v baletech Coppélia, Louskáček – Vánoční koleda, připravují se na podzimní Labutí jezero.
 
Svůj zájem přivést děti prosíme směřujte k produkční baletu Pavlíně Macháčové: pavlina.machacova@ndm.cz. Do mailu uveďte jméno a příjmení dítěte, datum narození a e-mailový kontakt na toho rodiče, kterému my zašleme přihlášku k náboru a podrobnější instrukce. Těšíme se na vás a vaše děti!