SEŇOR KLUB BUDE! ON-LINE!
14.5.2021
Hosty on-line vysílání SEŇOR KLUBU budou dne 20. května Apolena Veldová a Milan Kačmarčík, kteří v NDM ztvárnili velké množství skvělých rolí, na které si s nimi divadelní pamětníci určitě rádi zavzpomínají.
 
Přesun kultury do on-line prostoru považuje většina z nás za nutné zlo. Jsme ale ochotni přistoupit na něj, abychom s Vámi, diváky, udrželi alespoň virtuální kontakt.
Teď jsme se dokonce rozhodli udělat z nutného zla výhodu. Když už musí SEŇOR KLUB místo v Divadle „12“ probíhat jen na obrazovkách počítačů, využijeme možností, jež technologie nabízejí, a pozveme k setkání hosty, kteří žijí daleko od Ostravy.
Koncepce Seňor klubů spočívá v setkávání diváků s emeritními členy NDM. Apolena Veldová a Milan Kačmarčík mají k „emeritnímu“ věku ještě daleko, v NDM ale strávili mnoho let a ztvárnili tu velké množství skvělých rolí, na které si s nimi divadelní pamětníci určitě rádi zavzpomínají. Z pohodlí svých křesel a gaučů si budete moci s našimi hosty dokonce i popovídat.
Moderátorkou setkání je již tradičně Sandra Procházková.
Setkání proběhne přes platformu Zoom Meeting 20. května 2021 od 17.00 a potrvá přibližně do 18.30. Zapnuté kamery jsou vítány!
Náš virtuální divadelní sál pojme 100 osob včetně účinkujících, je proto výhodné přijít včas, aby se nestalo, že na vás při velkém návalu už nezbude místo.
 
JAK SE K BESEDĚ PŘIPOJÍTE?
1. Klikněte na TENTO ODKAZ
2. Dostanete se na stránku ZOOMu, níže se vám objeví odkaz Join from your browser. Klikněte na něj.
3. Váš počítač se vás pravděpodobně bude pomocí vyskakovacího okna ptát, zda chcete v ZOOM povolit používání mikrofonu a kamery. Povolte mu to, ať se při besedě vidíme a slyšíme. (Případně je možné, že se tato komunikace objeví v angličtině: potvrďte používání kamery kliknutím na Join with video a používání mikrofonu kliknutím na Join with computer audio.) Besedu však můžete sledovat i pokud nemáte v počítači kameru a mikrofon.
4. Do kolonky Your name napište své jméno (a můžete přidat i místo, odkud se připojujete, např. Pavla, Ostrava), níže odfajfkujte, že nejste robot, a pak už poslední klik na Join.
A jste s námi!
Přihlašujte se, prosím, alespoň s pěti-desetiminutovým předstihem, abychom mohli doladit technické detaily a v 17 hodin začít. Pro naše online programy využíváme komunikační platformu ZOOM. Budeme zde od 16:45.
(dj)