ŘÍJNOVÝ ZPRAVODAJ ON-LINE
15.9.2021

Již nyní můžete na našich webových stránkách listovat říjnovým zpravodajem a vybírat si z představení, které jsme pro Vás připravili!


V měsíci říjnu nás čekají hned dvě premiéry souboru opery... 
Přes nepřející okolnosti předešlé sezóny se únorové premiéry opery TOSCA Giacoma Pucciniho uskutečnily v přímých přenosech na TV Noe. Jelikož si tento titul zaslouží i oficiální divadlení premiéru s diváky, uvedeme ji 9. a 15. října v 18.30 hodin v Divadle Antonína Dvořáka. 
 
Další premiérou souboru opery je komická opera BÍLÝ PÁN aneb Těžko se dnes duchům straší v režii Ondřeje Havelky, kterou uvedeme 28. a 30. října od 18.30 hodin v Divadle Antonína Dvořáka.
 
Další dvě říjnové premiéry připravil soubor činohry...
Inscenace hry NĚCO PRO LIDI bude nastudována a hrána v Divadelním klubu Divadla Jiřího Myrona. Jedná se o původní hru, již napsal šéf činohry Vojtěch Štěpánek přímo na tělo hercům souboru. Světovou premiéru uvedeme 15. října od 19. hodin.
 
Druhou říjnovou premiérou souboru činohry bude černá komedie o nakupování a manipulaci TO VIDEO NIKDO NEUVIDÍ. Českou premiéru hry o důmyslných marketingových praktikách uvedeme 16. října 2021 v 19 hodin v Divadle „12“.
 
Zpravodaj ke stažení zde.