ONDŘEJ HAVELKA A JEHO MELODY MAKERS OPĚT V NDM!
6.12.2021
Swing nylonového věku pokračuje! Novou koncertní show Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers uvedeme  11. prosince od 19. hodin v Divadle Antonína Dvořáka.
 
Ondřej Havelka se svou skupinou Melody Makers se zabývají autentickou interpretací populární hudby období raného a vrcholného swingu od počátku let třicátých až k raným letům čtyřicátým. Pestrý repertoár zahrnuje atraktivní skladby širokého žánrového spektra, sweet and hot, od hollywoodských muzikálů až po vrcholná čísla swingových big-bandů. Stylizace koncertního show sleduje ve všech detailech typické dobové způsoby, počínaje kostýmy a účesy interpretů a celkovou režií představení konče...
Na minulou koncertní show Swing nylonového věku, kterou jsme v Divadle Antonína Dvořáka uvedli v prosinci 2019, volně navazují další hotjazzové fláky z této vrcholné éry bigbandového swingu pod názvem Swing nylonového věku pokračuje! 
Shledali jsme, že vynikající hudební materiál z repertoáru skvělých českých bigbandů tohoto období není zdaleka vyčerpán. A tak jsme se rozhodli v tom radostném swingovém bádání pokračovat."
 
 
Nenechte si ujít nádherný koncert Ondřeje Havelky v předvánočním čase! Ještě máte stále možnost zakoupit vstupenky a to buď on-line nebo v pokladnách Národního divadla moravskoslezského.
Srdečně zveme!